Vatzeque Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Żeby przy wykręcaniu świecy takie coś jej zrobić to na prawdę trzeba być mądralą... :icon_rolleyes: Hehe, krótko żyjesz :D P.S. Ja osobiście nie pojmuję jak można żłopać piwo i robić serwis motockla. Alkohol nie wpływa na precyzję pozytywnie :wink: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-2211 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgadzam sie z opinią przedmówcy...zdarza sie i to nie z winy mechanika. :biggrin: A tak pozatym do tematu to prawie jak serwis w aucie - podstawa olej,filtry,ewentualnie świece,płyn hamulcowy itp...wymiany przewidziane przebiegiem. Ogledziny układów i ewentualna regulacja bądz wymiana częsci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Nie poddawaj się. Otwórz własny warsztat i stań po drugiej stronie - będziesz mógł sam rżnąć innych :biggrin: stwierdziłem to samo jak oddałem kilka lat temu sprzęta do zrobienia :icon_mrgreen: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traveller Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Nie poddawaj się. Otwórz własny warsztat i stań po drugiej stronie - będziesz mógł sam rżnąć innych :biggrin: Tere fere :biggrin: Nie no świece, filtry i oleje to ja sobie wymienię ale z regulacją luzu zaworowego to już gorzej będzie :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_ 1988 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 zależy czy zawory regulowane są płytkami czy w inny sposób a co do oleju proponował bym motul albo repsol dobre świece nie powinny kosztować więcej jak 100zł za 4 sztuki filtr powietrza jak masz gompkowy możesz go wyprać w ciepłej wodzie z ludwikiem .nie wiem co wy lejecie za olej który kosztuje 40 czy 50 zł za 1l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traveller Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Taki jest git? http://www.motograty.com.pl/p17,repsol-sin...t-10w40-4l.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ja takiego teraz leje. Bardzo sobie chwale i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traveller Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ja takiego teraz leje. Bardzo sobie chwale i polecam. Ok :) Bardzo dziękuję wszystkim za porady i opinie. Do zobaczenia wkrótce na drogach :crossy: :crossy: Pzdr Szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 gruby_1988 - świece raczej nie tanieją, z moich obserwacji idą w górę, a jak znajdziesz sklep gdzie za komplet świeczek do B6 dasz stówke do daj mi znać. Filtr jest tam albo papierowy albo k&n - gąbkowych w tym motocyklach nie spotkałem, zawory są na śrubkach jeśli już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerous Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Ile powinna kosztować taka usługa jak regulacja zaworów? Mi krzyknęli do TDMa (na płytkach) 450zł ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 http://www.hrg.pl/index.php?go=cennik_uslug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerous Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Dzięki Vector, daje to jakiś obraz co i ile powinno kosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 http://www.hrg.pl/index.php?go=cennik_uslug Faktycznie dobra stronka tylko myślę że spokojnie można znaleźć tańsze wymiany. może to tyczy się do firmowych serwisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 zawory srubowo regulowane spokojnie jestes w stanie sam ogarnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi