slavikkm Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Sprzedam MW-750 M 1980 roku. Stan іdealny. Napęd na kosz z blokady. Wojskowa wersja. W pełni przywrócona. Oryginalny lakier - khaki, pokryte nowe farby - khaki. Nowe amortyzatory, nowy wał korbowy, nowe opony (И-40), zbiornik К-750... Dokumenty dnepr 16, Rejestracja Lwowie, motocykl we Lwowie. Cena - 1600 USD. Kontakt: na priva lub telefon: +38-(098)-58-41-911 (Slavik) (moje imię)@service.lviv.ua Zdjęcia wysyłam mailem na zamówienie. Video: Deyakі zdjęcia tutaj : http://www.pbase.com/slavikkm/mw750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 15 Grudnia 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Nie sądzę, żeby był to stan idealny. Pewnie dobra baza do dalszej pracy, ale co tam jest zrobione, poza tym śmiesznym lakierem? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavikkm Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Silnik po remoncie, nic nie stuka, masło nie kapie. Reduktor odrestaurowany. I wszystkie hodovka po remoncie. Praca nad motocyklom trwała długo i starannie. potrzeba v pieniędzy, cena 1500 USD ... natychmiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Czy jaj dobrze widze ? http://www.pbase.com/slavikkm/image/131143363 Lampa uje**na w khaki ? Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavikkm Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Już zmieniłem na nowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Czy jaj dobrze widze ? http://www.pbase.com/slavikkm/image/131143363 Lampa uje**na w khaki ? Bardzo dobrze to musi byc polakierowane jak komus nawet lampy sie zdejmowac nie chcialo :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 8 lat temu nabyłem wynalazek w podobnym stanie :D . Miał lakier na sercówkach , od spodu ;) Niemniej komplecik bardzo ładny , bak bez szwu , siedzenia sercowe , itp . Ale to kundel , i nie za tą monetę. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavikkm Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 i po jakiej cenie można jego sprzedat ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Za 1600 .... zeta. :icon_mrgreen: Tam rdza wylazi z kazdego miejsca !!! Kuzwa i to ma byc przygotowany sprzet i ze niby po remoncie ? :eek: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Pojdez na forum klasyka, obejrza dokladniej i cene ci podadza dokladniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 (edytowane) nie mam nic przeciwko Ukraincom, ale wezcie sie za solidna robote, a pozniej oczekujcie odpowiednich pieniedzy. Narazie to wszedzie trzeba u Was za wszystko placic tylko nie wiadomo za co. Nawet Wasza milicja zaczyna ostro przeginac jezeli chodzi o kasowanie bezpodstawnych mandatow od obcokrajowcow. Probowales oglosic tego sprzeta u siebie w kraju za ta cene ? Czy od razu szukasz jeleni za granica ? Kuzwa i to ma byc przygotowany sprzet i ze niby po remoncie ? tak , chcialbym zobaczyc ten remont ... karcher, pozniej farba zeby rdze zamaskowac i po remoncie. Edytowane 19 Grudnia 2010 przez ural_zgora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Grudnia 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Slavik, nie miej nam za złe, ale naprawdę średnio trafiłeś wystawiając ten sprzęt w takich pieniądzach w tym miejscu. Założę się, że znajdzie się ktoś w kraju kto to kupi za takie pieniądze, ale interes zrobi średni.... Już z pobieżnych oględzin wynika, że po prostu pomalowaliście złożony motocykl, a z uwagi na fakt, że on i tak nadaje się do rozbiórki i kompleksowej roboty, cały ten lakier jest w chwili obecnej kompletnie bezużyteczny. Jeśli dodasz do swojej kwoty jakieś 5-7 tysięcy złotych na dalsze prace, torazem wyjdzie koło 10.000, plus transport, plus rejestracje i inne. Za tę kwotę można kupić gotowy, ładnie zrobiony motocykl (nie mówię o takich po 20 koła, bo też są rzecz jasna). Ja się na tych motocyklach specjalnie nie znam, ale oczy mam. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolek750 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 (edytowane) Fabrycznie produkowany motocykl MW 750 w zakładach KMZ Jak też K750W czyli motocykle produkowane z przeznaczeniem dla wojska posiadały silnik dolno zaworowy ramę krótką i skrzynie biegów bez wstecznego.Co innego MW 750M2 tam był silnik dolnozaworowy , skrzynia ze wstecznym , napęd na wózek ale brak blokady mechanizmu różnicowego.MW 750 charakteryzowało się jeszcze takimi elementami jak łamany tylny błotnik zawieszenie przednie na wahaczu pchanym , tyle lampy typu żółwik . Az tego co widzę na twoim zdjęciu to jest lekki składaczek i cena za duża, bo w Polsce już z polskimi kwitami na MW w kompletowaniu 90-95% na chodzie można kupić za około 6000 zł .W Polsce jest dw rodzaje kupców jedni co kupują zaprzęgi nie zależnie od stanu i typu byle tanio żeby sobie po lesie pośmigać a drudzy którzy kupują i odnawiają zaprzęgi zgodnie z oryginałem. Edytowane 26 Grudnia 2010 przez Karolek750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavikkm Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 1300 $ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi