moto_50ccm Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Wszyscy się chwalą to ja też :biggrin: Oto mój najlepszy projekt Jawa 50 skuter....Baza na tuning nie była zbyt dobra ale efekt jest powalający.........Moim celem było udowodnienie, że stara jawa może być lepsza od nowego skuterka. V-max: po tuningu 85km/h :icon_razz: Ale za to wrażenia z jazdy- niezapomniane No i jeszcze wzrok przechodniów xD . Oto zdjęcie mojej jawki ze zlotu (przy poldku taty xD): Foto1 Foto2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 ładny, zadbany, elegancki i ...... kultowy :wink: niech się sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek-J8 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 no,no!mogłeś jeszcze kolorek lakieru z orginału podebrać,ale jest si :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 a w poldku jaki silnik siedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 A co przerobiłes w tej Jawce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto_50ccm Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 (edytowane) W poldku siedzi 2.0 z mirafiori po tuningu. W jawce jest inny lakie, całkowita renowacja, przerobiony tłok, wzmocnione sprzęgło, w pewnym momencie była instalacja 12v, przerobiony zapłon, kiedyś były światła LED. No i wiele szczegółów jak np. chlapacz PL UNIVERSAL, ciężko również było znaleźć takie lusterko......... Edytowane 16 Grudnia 2010 przez moto_50ccm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 jak mozesz to wrzuc wiecej zdjec poloneza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto_50ccm Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Nie mam więcej zdjęć poloneza......W tej chwili także nic ładnego nie zrobie bo polonez na podnośniku czeka na nowe zawieszenie (bilsteiny), są zakładane plastikowe tuleje (dla utwardzenia), no i jeszcze most z poloneza trucka z exportu na argentynę prawie nie do dostania przełożenie w moście 5,37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Jeśli naprawdę jesteś z Wieruszowa to Cię chyba kiedys odwiedzę żeby na żywo to zobaczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto_50ccm Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Naprawdę jestem z wioski pod Wieruszowem xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi