Arni Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 A jak by tak V'ka na dwóch turbinach......rozmarzyłem sie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfral Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 jeśli ktoś z Was wie kto chce sie pozbyć nakładki na siedzenie to proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 (edytowane) Musisz patrzeć co jakiś czas na allegro, ostatnio widziałem 2 sztuki, ale teraz już niestety nie ma. Ewentualnie możesz spróbować tutaj: http://allegro.pl/item566424510_wypelnieni...vtr_czesci.html Edytowane 28 Lutego 2009 przez kr69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfral Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 na maile mi nie odpowiedział - albo niema albo muszę jutro zadzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 jakieś dwa tygodnie temu wyjąłem wkładki z tłumików, dzisiaj miałem okazje pośmigać i.... łomatko jak to moto teraz gada :D :D :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Możesz te wkładki wyrzucić, bo nie bedą Ci juz potrzebne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 do jazdy w nocy po mieście mogą się przydać, bo policja podobno się czepia, ze za głośny, a poza tym na dłuższe traski jednak może być za głośny, ale wtedy stopery w uszy i do przodu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 (edytowane) Ja w VTR miałem pełne przeloty z fi 55, i zadna Policja sie nigdy nie czepiała ;) Uszy mnie nie bolały mimo wszytsko. Problem mam w XT , gdzie czasem boli głowa od tego ryku z robionego wydechu.....ale 5 kg jestem do przodu :D Edytowane 5 Marca 2009 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Ja w VTR miałem pełne przeloty z fi 55, i zadna Policja sie nigdy nie czepiała... ja też osobiście nie widziałem, ale słyszałem od dwóch kupli, ze kogoś tam złapali za tłumik;) tzn pewnie tylko pouczyli żeby jakoś to wytłumił :) ale jak znam życie będę już jeździł bez wkładek :P a w mieście jak się samochody ładnie usuwają jak ostatnio jechałem :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 ale 5 kg jestem do przodu :D W XT to przecież bardzo ważny apsekt :biggrin: :wink: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Heheh, no wyczynówka do walki o ułamki sekund to to nie jest....ale jestem na plusie :P XT waży teraz 156 kg, a stary fabryczny tłumik ważył 8.5 kg (!) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 tylko pogody brak... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Heheh, no wyczynówka do walki o ułamki sekund to to nie jest....ale jestem na plusie XT waży teraz 156 kg, a stary fabryczny tłumik ważył 8.5 kg (!) a co masz ? przelotówke? ja planuje zrobic do siebie jakiś lekki tłumiczek , bo ten jest cichy jak pierniecie muchy i waży prawie 10 kg. ktoś zna może kogoś kto robi przeloty w nie za dużej kasie? tylko pogody brak... :/ u mnie wczoraj 15stopni na + , juz myślałem że bedzie miodzio a tu dzis znowu przy 0 i wiatr i deszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Tak, przelotowka jest teraz i efekt jest super. Ziemia drzy :] A wcoraj miałem ostatnią rundke na już dawno nie mojej ,czerwonej bejbe ;( Ale jak miło poczuć te pier**** po raz ostatni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michlasz Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 witam wszystkich:) od niespełna tygodnia jestem posiadaczem VTR 1000 z 97r. dopiero dziś znalazłem temat o tych motorkach i już wielu rzeczy sie dowiedziałem obszerny temat... motorek zajebisty kopa ma niezłego i duży momęt no i faktycznie głośno chodzi :icon_biggrin: u mnie siedzi tylko jeden tłumi Remusa przelotówka ale wali słychać mnie z 3km to jest to :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi