wojnarrafal Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Siema, jak się chwalić, to chwalić :D Oto Moje nabytki, i związane z nimi plany :P YCF 120 R-Start (Sprawny) Fotka: http://zapodaj.net/bc14ed1b96a6.jpg.html Plany: - Umyć go :P - Zalać olejem Castrol - Wyregulować luzy przed zimą - Założyć zadupek - Nowe uszczelnienie zalożyć - Wymienic wszystkie linki - Nowe klocki - Nowa pompka do przedniego chamulca Jawa 350TS TYP 638 (Sprawna) Fotka: http://zapodaj.net/948677435415.jpg.html Palny: - Kapitalny remont całego motocykla Jawa 50 TYP 20 (Pancerka) (Nie Sprawna) Fotka: http://zapodaj.net/df4b3ed06424.jpg.html Plany: - Kapitalny remont całego motocykla Romet Komar SPORT (Nie Sprawny) Fotka: http://zapodaj.net/ca79d7f6c051.jpg.html Plany: - Kapitalny remont całego motocykla Życzcie mi powodzenia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Powodzenia. Trochę kasy i czasu trzeba będzie wyłożyć na remont tylu motocykli. Nie myślałeś nad tym, żeby kupić 1 sprawny motocykl? W każdym razie remonty kapitalne to super sprawa na zimowe wieczory. Trzeba tylko mieć ogrzewany garaż :wink: BTW: zdjęcia robiłeś chyba taboretem bez jednej nogi (bez urazy):icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 TS 350 fajna. Wspomnienia wracają, ten dźwięk.... :buttrock: A w komarze ten bak to masz może z gwintowanym wlewem i korkiem czy wciskany tak jak większość Rometów? Bo potrzebuje gwintowany a nie mogę znaleźć.... :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojnarrafal Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 TS 350 fajna. Wspomnienia wracają, ten dźwięk.... :buttrock: A w komarze ten bak to masz może z gwintowanym wlewem i korkiem czy wciskany tak jak większość Rometów? Bo potrzebuje gwintowany a nie mogę znaleźć.... :biggrin: Gwintowany, ale niestety, ząb czasu zrobił kilka dziurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Na pewno będziesz miał duże zniżki u dostawcy pizzy bo z garażu w zimę nie wyleziesz :clap: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 W zimę na pewno nie skiśniesz przed telewizorem... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Eh zazdroszczę CI, od jakiegoś czasu chodzi za mną właśnie odrestaurowanie jakiejś jawki czy rometa. Kiedyś razem z ojcem wyremontowaliśmy starego ktm z końca lat 80 do stanu oryginalnego , ale niestety trzeba było sie go pozbyć bo ciasno w garażu sie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mizer Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Fajna ta Javka, też jakiś czas temu myślałem o kupnie jakiegoś niedrogiego klasyka i pieszczeniu go w długie zimowe noce :) Cytuj wyprawy motocyklowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 z tych sprzętów podoba mi się jawa 350, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek-J8 Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 przypomniał mi sie mój 1 ts-też czerwony był,potem już czarne miałem i jedną wiśnia metal,a potem sam koloryzowałem.mam troszku części do ts. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIDER1PRZEMEK Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 A ja też miałem JAWE 350 lux z 83r była do remontu ale ją zrobiłem na igłe: http://zapodaj.net/f53d65504598.jpg.html to był sprzęcik!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek-J8 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 A ja też miałem JAWE 350 lux z 83r była do remontu ale ją zrobiłem na igłe: http://zapodaj.net/f53d65504598.jpg.html to był sprzęcik!! piękna!po mojej 6voltówce tylko blacha z baku mi pozostała z napisem jawa-(pamiątka taka w garażu na drzwiach se wisi) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIDER1PRZEMEK Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 (edytowane) piękna!po mojej 6voltówce tylko blacha z baku mi pozostała z napisem jawa-(pamiątka taka w garażu na drzwiach se wisi) :crossy: a moja była 12-Voltówka bo była po przeróbce jak ją kupiłem to były zwłoki jedyne co działało to silnik zapalał Edytowane 18 Listopada 2010 przez vfr750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 w kolekcji znalazły się naprawdę fajne sprzęty, TS'ka to cudo moim zdaniem (choć bardziej przychylny jestem CZ i starszej Jawie) :), Jawke 50 też lubię za jej sylwetkę, a komarek ma nieoryginalny baniak i cały urok "sporta" mu uciekł. :icon_rolleyes: Trzeba worek piniendzy żeby je doprowadzić do stanu użytkowego, o picowaniu nie wspomnę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojnarrafal Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Siemka, sprzedaję tę Jawe 50 typ 20 jeśli byłby ktos zainteresowany, to proszę pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi