qurim Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 (edytowane) Dziś dostałem e-mail z propozycja pracy za dobra kasę itp. Nie wiem w sumie o co chodzi oszustowi i czemu taka "branża" akurat, ale błędy słodkie są w wiadomości. Nie przytaczając całości, dam tylko kawałek: "... If this job is of interest to you, please contact us: [email protected] 1) Name 2) Surname 3) Counrty 5) City 6) E-mail 7) Sell phone number ..." :biggrin: Co to k.. jest sell phone? Telefon sprzedajny? :biggrin: Miało być cell phone raczej. :banghead: BTW. Angola nie uczyłem się nigdy w szkole ani na żadnych kursach, ale z tego co wiem to zwracanie się do osób powinno być pisane z wielkiej litery, czyż nie? Np. "You" a nie "you". No chyba że się mylę bo po prostu jestem zbyt kulturalny. :biggrin: Edytowane 30 Listopada 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinn72 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 w angielskim niekoniecznie Cytuj CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 (edytowane) a powiedzenie "Ty Ch...u" będzie kulturalne? W końcu z wielkiej litery :D (można też ty Who You are? :D) Edytowane 30 Listopada 2010 przez jaquzie Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 BTW. Angola nie uczyłem się nigdy w szkole ani na żadnych kursach, ale z tego co wiem to zwracanie się do osób powinno być pisane z wielkiej litery, czyż nie? Np. "You" a nie "you". No chyba że się mylę bo po prostu jestem zbyt kulturalny. Mylisz sie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 No i git. :clap: Mówiłem że nigdy nie uczyłem się angola. Ale pisałem zawsze z wielkiej, pewnie nawyk z polskiej pisowni. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO-MOTOR Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 (edytowane) Nowa moda naszła, teraz Niemcy kupują, dostałem po 2 takie same maile na każdy wystawiony motocykl: Hallo es ist eine Anfrage zur Anzeige Nr MXXXXXXX (XXXXXX XXXXX ) eingegangen.Link zu dieser Anzeige: http://otomoto.eu/show?id=XXXXXXX Vorname / Firmenname: E-Mail-Adresse: [email protected]Telefon: nil ACHTUNG: Diese E-Mail wurde automatisch erstellt - bitte nicht antworten Um auf die Frage zu antworten, senden Sie eine E-Mail an die oben genannte Kontaktadresse oder nehmen Sie telefonisch Kontakt auf. Inhalt der Nachricht:--------------------------------------------------------------------------------Hello,How are you today and how is your family over there? I saw your bike on internet for sale,if still available do let me have your last price.-------------------------------------------------------------------------------- Herzliche Grüße, -- Das Team von otoMoto.eu-- Diese E-Mail wurde automatisch erstellt - bitte nicht antworten -- Edytowane 22 Lutego 2012 przez demon250891 Cytuj Serwis, sprzedaż motocykli i samochodów osobowychOstrów Mazowiecka793736001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SintexRF Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 ale na maturce z niemca by przeszło... boże co te lata nauki szwabskiego zrobiły z moim mózgiem. To już od dawna znany proceder wyłudzania haseł przez trefne linki . Najgorsze jest to że człowieka z każdej strony próbują orżnąć , pracujesz ciężko , chwila nieuwagi i myk nie masz nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi