WAL Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 (edytowane) Hej! Jestem zainteresowany kupnem forda Galaxy i znalazłem interesującą sztukę w komisie w Tarnobrzegu - nie daleko ode mnie. Chciałbym znaleźć prawowitego właściciela i dowiedzieć się co w "w trawie piszczy". Rejestracja zaczyna się od SCI.... Auto ma z tyłu żółtą naklejkę "patrz w lusterka - sprawdź dwa razy" i "www.forummotocyklistów.pl". Auto do obejrzenia na otomoto: http://otomoto.pl/ford-galaxy-rejestracja-...-C15083880.html Z góry dzięki! wal p.s. można pisać do mnie na maila: [email protected] Edytowane 28 Października 2010 przez WAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Z Cieszyna jest uzytkownik yeuop o ile dobrze kojarze, może on Ci pomoże znaleźć własciciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Co robi auto z Cieszyna w Tarnobrzegu? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Ten samochód ma przekręcony do góry licznik - nie ma 10 letnich aut z tak dużym przebiegiem - 220 000 km to jest przebieg samochodu z 93 roku max . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 (edytowane) Ten samochód ma przekręcony do góry licznik - nie ma 10 letnich aut z tak dużym przebiegiem - 220 000 km to jest przebieg samochodu z 93 roku max . . . Zastanów sie 2 razy zanim cokolwiek napiszesz.....bo gadasz jakbyś sie dziś urodził dopiero. Nie masz pojęcia jakie przebiegi potrafią mieć auta po 10 latach. Edytowane 3 Listopada 2010 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 równie dobrze może i mieć ponad 300tys ostatnio wracałem A4 z 99, 495 tys przebiegu, poza wytartą kierownicą nie widać tego, spokojnie można cofnąć o 250tys :P Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domestos_WC Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Ten samochód ma przekręcony do góry licznik - nie ma 10 letnich aut z tak dużym przebiegiem - 220 000 km to jest przebieg samochodu z 93 roku max . . . myślałem, że to ironia, ale chyba nie :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 na bank ironia :D Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJMARIO Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Witam, jeśli chcesz ustalić właściciela pojazdu najlepiej jest skorzystać z bazy CEPIK (centralna ewidencja pojazdów i kierowców) po nr rejestracyjnym odnajdziesz właściciela jest jeszcze jedno ale.... trzeba mieć do niej dostęp może znasz kogoś kto pracuje w policji, sg i zechce ci pomóc w tej kwestji wtedy bez problemu znajdziesz właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi