Piotr Dudek Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 A, odświeżę sobie temat i wrzucę filmik że RF działa ;) http://www.youtube.com/watch?v=eaSQxeRaLBE Jakoś trudno zauważyć naprawiony 4ty bieg ale jeżeli silnik już odpalił to i biegi są ok :biggrin: A jak tam sprzęgło bo też trudno zauważyć? :biggrin: Teraz tylko do wiosny i testy na szosie, powodzenia :clap: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Sprzęgło dostało dwie dodatkowe przekładki i działa, skrzynia przy podniesionym kole też działa ;) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 No to się dziś przejechałem i muszę powiedzieć że skrzynia działa rewelacyjnie, reszta też ;) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gozdzik77 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Gratuluje samozaparcia przy reanimacji sprzętu.Tak jak już było pisane wcześniej "mało kto wie jaki to wspaniały motocykl".Narzekają na rf900 ci co pewnie niewiele mieli z nią wspólnego. Pełen szacun za pomysłowość i determinacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Git że motÓr śmiga. Nie masz tam gdzieś zbędnego napinacza rozrządu? Potrzebuję do Gixxera 750W. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi