frafel1 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Witam. Mam mały problem . Robi się coraz zimniej , w dzień i w nocy. A ja jutro mam zdać teorie na Kat A. No i po jej zdaniu zapiszą mnie na jakiś tam termin. Moje prawko się trochę przeciągneło ze względu na prace w wakacje.Boje się , że ze względu na pogodę mogą szybciej zakończyć egzaminy na katA. Ktoś się orientuje , do kiedy w WORD opole robią egzaminy na kat A? i czy w razie negatywnego wyniku miał bym jeszcze czas na podejście jeszcze ponowne do egzaminu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rachub48 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 ja zdawałem w Toruniu egzamin na A 8/9 listopada, było już zimno i padało, ale jednak nas dopuścili Cytuj Jawa Robby 50 ==> Yamaha XT 600E ==> Honda CB 900F Hornet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 jak nie ma śniegu to są egzaminy na A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktm Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Zdawałem w zeszłym roku w Warszawie, egzamin w październiku się nie odbył, bo była śnieżyca, natomiast zdałem 4 grudnia i pogoda była znośna - tak więc nie da się przewidzieć jak się klimat ułoży. Pamiętaj, jeśli WORD odwoła egzamin, to kasa nie przepada, dostaniesz następny termin. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 (edytowane) Tak jak przedmówcy napisali - wszystko zalezy od pogody. Ja rok temu zdawałem w połowie listopada. Temperatura była całkiem znośna tylko padał deszcz. Myślę, że spokojnie zdążysz z egzaminem w tym roku :wink: Edytowane 7 Października 2010 przez Majkiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 no cóż , dzięki Panowie : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Ja zdawalem 16ego listopada jeszcze w deszcz. 3 uslizgi zlapalem przedniego kola.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Jeszcze to zdajesz ? łojej zbieraj na motór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Tak odkopalem... http://img508.imageshack.us/i/obraz004jf.jpg/ Stare czasy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi