ACcoke Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 dziś w do mojego garażu zawitał pierwszy większy moto :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Fajny, tylko brzydki i się ślimaczy na drodze... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaż Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 A ja Ci tam gratuluje :biggrin: i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Fajny, tylko brzydki i się ślimaczy na drodze... Racja. Gixxef fajne moto ale ślimaczne. W UK miałem Jajo 600, latałem z ziomkami po całej UK, pewnego razu próbowałem ich gonić na autostradzie a moto przerywa i nie chce jechać. Myślałem że koniec paliwa, a okazało się że to odcinka na 6 biegu była. :banghead: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba405 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Racja. Gixxef fajne moto ale ślimaczne. W UK miałem Jajo 600, latałem z ziomkami po całej UK, pewnego razu próbowałem ich gonić na autostradzie a moto przerywa i nie chce jechać. Myślałem że koniec paliwa, a okazało się że to odcinka na 6 biegu była. :banghead: Aha 220 to rzeczywiście nie jest jazda:P hehe dla niektórych "wystarcza" :P Gratuluję sprzętu, też taki nabyłem niedawno:) pochwal się fotkami:) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Jakie moto by nie było najważniejsze, że jedzie prosto, jest sprawne i daje fun z jazdy swojemu właścicielowi :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACcoke Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 na początek 220 wystarczy a jak trzeba to zmienię zębatkę na mniejszą :biggrin: a fotki to niedługo wrzucę :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 220 wg. licznika. Zmierz GPS`em to się zdziwisz. :biggrin: Nie o v-max chodzi, ale o to że Gixxef w ogóle jest mułowaty. 6 bieg w centrum miasta to dość wysoko. Jak się przesiadłem z VTR1000F na Gixxefa to miałem wrażenie że ciągle na 3 biegu jadę. :banghead: Ale jak wcześniej pisałem - Gixxef to miłe moto. Dziecinnie łatwe w prowadzeniu, w obsłudze też. Mało pali i jest wygodne. Takie moto do wszystkiego (oprócz sportu :biggrin: ) no i ma sporo plastiku co dobrze chroni kierowcę w złą pogodę ale niszczy portfel w razie gleby. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba405 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 220 wg. licznika. Zmierz GPS`em to się zdziwisz. :biggrin: Nie o v-max chodzi, ale o to że Gixxef w ogóle jest mułowaty. 6 bieg w centrum miasta to dość wysoko. Jak się przesiadłem z VTR1000F na Gixxefa to miałem wrażenie że ciągle na 3 biegu jadę. :banghead: Ale jak wcześniej pisałem - Gixxef to miłe moto. Dziecinnie łatwe w prowadzeniu, w obsłudze też. Mało pali i jest wygodne. Takie moto do wszystkiego (oprócz sportu :biggrin: ) no i ma sporo plastiku co dobrze chroni kierowcę w złą pogodę ale niszczy portfel w razie gleby. A jak myślisz ile może być z GPS'em??? około 200? tak z ciekawości. Ale z drugiej strony każdy licznik oszukuje:P Ja się przesiadłem z 12 konnego motoroweru więc banan nie schodzi z gęby:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Zwyczajowo liczniki w japońcach o ok 8-10% przekłamuja i chyba zawsze na +, jednak przy predkosciach bliskich max to wartosc lubi sie jeszcze zwieszyc i chyba zelezy to od danego egzemplarza. 80 koni i 6 dlugich biegow powinno pozwolic na 200km/h, a jak nie 200 to 190 napewno, chyba że masz dupe jak szafa 3drzwiowa :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 (edytowane) Skąd takie teorie ? Co prawda na moto nie mierzyłem ale w autach z jakimi miałem do czynienia (obecnie Honda) zawsze licznik zaniża prędkość (5-8 %) i tak wychodzi z fabryki. Pomiar przeprowadzony w moim przypadku nie tylko na GPS ale i przy kontrolach z użyciem miernika laserowego. Zwracam tu uwagę że chodzi mi o markowe motocykle a nie o chińszczyźnie gdzie wyskalowanie prędkościomierza robi Chińczyk na kolanie za pomocą rozciągania sprężyny. Edytowane 15 Października 2010 przez żunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekTOS Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 A tak na marginesie jaka jest różnica między jajkiem 600 a 750 ,? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 (edytowane) kilka kuni, moment obrotowy, dysze w gaźniku, ilość zębów na tylnej zębatce w napędzie, to samo z ilością ogniw łańcucha, spalanie, niewielka różnica Vmax, 750 lepiej idzie od dołu, bardziej nadajacy sie na dłuże wypady we dwoje z tobołami, to po krótce. Edytowane 17 Października 2010 przez żunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi