wolkan Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Fajnie, przynajmniej swobodnie można pośmigać :icon_biggrin: :crossy: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 na piątek 13go ja jestem chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Chętny ktoś na jutro na drugą ture? prognoza pogody na szczescie lepsza niz ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 A w ten piatek, 17-go, cos sie dzieje? Jedzie ktos? Juz nie wazne. Doczytalem na stronie ze treningi odwolane. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Limo - ja pewnie bede leciec na Honda safety 9tego. Lecisz? A do Radomia... moze przyszly piatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Limo - ja pewnie bede leciec na Honda safety 9tego. Lecisz? A do Radomia... moze przyszly piatek?No można by się przejechać 24-go na Radom, a co do Lublina to jeszcze nie wiem. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) W Radomiu będę w przyszły piątek 24.06. Potem będę 08.07 i stamtąd pałuję na Hondę do Lublina. No to widzimy sie za tydzien. A jedziesz na lawecie? Co do Lublina tez zobacze jeszcze jak z kasą. Edytowane 15 Czerwca 2011 przez jimi11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Tak na przyczepie. Na jeden motocykl czy masz jeszcze miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 OK to jade na kolach. Buziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Wlasnie nie wiadomo... Jak narazie prognozy sa ze w Warszawie bedzie padac, a w Radomiu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Ja już dzień wolny mam na pt. teraz tylko modły o pogodę :icon_mrgreen: Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek3300 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Może i ja bym się z wami zabrał. W sumie w niedzielę jadę na Nowodwór, ale do Radomia też bym skoczył :) Ma ktoś porównanie pomiędzy tymi dwoma torami? Dużo mniejszy jest ten w Radomiu? Jak nawierzchnia i w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwirek Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Witam, chciałbym się dowiedzieć - czy pseudo-enduro (Trampek 700) są mile widziane na torze ? Jeżeli tak, to proszę powiedzcie, o której należy się stawić na torze? Pozdrawiam,Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 To zajebiście. Bedzie padac. Dupa. Widzimy sie 9tego. Jest juz jakis formularz do zglaszania sie na Honda Safety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 jak na razie nic nie zapowiada ulewy, poza tym Radom jeszcze w niedzielę jest otwarty dla motocyklistów :icon_mrgreen: Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi