baba_zanetti Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 nie wydaje mi się by odpalał, bo nie widzę dziury w bloku. napiszę do niego z jakich podzespołów zmontował to monstrum:) Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 jak ci odpisze daj znać co :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakir_ Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 to jest ciekawe cos koło 100 kucy w dwusuwie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 to jest ciekawe cos koło 100 kucy w dwusuwie :clap: mało kucy To jest ciekawsze: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Kiedyś gdy łatałem Jawą TS350 miałem okazję dosiąść zdezelowanej Suzuki GT250. Jak z Jawą sobie git radziłem to czemu by nie depnąć się 250-tką? Taaak.... diabłem nie motór. Jawa przy tej GT była jak zakonnica przy prostytutce. :icon_twisted: Gacie pełne. Rumpel straszny, ledwo się trzyma kupy, na wolnych chodzi jak Jawa z luźnym sprzęgłem a jak machniesz manetą to wskazówka wyskakuje daleko za końcowe 10k RPM na obrotomierzu. Szok. A podczas jazdy....4k RPM, odjęcie gazu, full power i przód unosi się w górę. :eek: Przyspieszenie miało takie że strach było dawać full ogień co by nie uciekła spod d.... . A to tylko zdezelowana 250-tka była... Tutaj 750-tka: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawa350ts Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 1100 cm3, 250 KM przy 9500 RPM pewnie będzie pokazywać na co go stać, choć przypuszczam że bez szczególnie mocnego rezo. Tmi, tak, dwusuwy były zbyt szalone, a czterosuwy łagodnie oddają moc. W porównaniu YZF-R125 z Mito 125 wygrywała Yamaha. Mimo to, nie ma nic bardziej fascynującego niż REZO które nagle stawia moto na koło. W czym wygrywa Yamaha z 15KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi