Tomek_W Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 jak w temacie, potrzebuje ochraniacze przeciwdeszczowe na buty 45-46 jeśli znajdzie się ktoś kto ma a nie uzywa to chętnie przygarne. z chęcią przyjme też protektory na kolana z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Ludzki tupet i bezczelność nie zna granic! :banghead: A ja chętnie przygarnę, jak ktoś ma a nie używa, jakiegoś fajnego turystyka. Najlepiej prawie nowego i za darmo :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 (edytowane) jaki masz problem tadeo ? Czesto sie zdarza, ze ktos z forum ma na zbyciu rzeczy i oddaje... Yuby podarowal mi kurtke, plecaczek, pas nerkowy i jeszcze kilka zajefajnych rzeczy ktore sa mi naprawde potrzebne z ktorych korzystam i z ktorych jestem mega zadowolony. Niech kolo sie kreci. Jutro moze mnie bedzie stac by oddac komus nieuzywana kurtke ktora zalega w szafie... Edytowane 4 Września 2010 przez Dav!doV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Ludzki tupet i bezczelność nie zna granic! :banghead: A ja chętnie przygarnę, jak ktoś ma a nie używa, jakiegoś fajnego turystyka. Najlepiej prawie nowego i za darmo :icon_twisted: Ale w czym problem? Jak ktoś ma, to mu da, bez zbędnego komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Ludzki tupet i bezczelność nie zna granic! :banghead: A ja chętnie przygarnę, jak ktoś ma a nie używa, jakiegoś fajnego turystyka. Najlepiej prawie nowego i za darmo :icon_twisted: nie kumam w czym problem zazdroscisz chłopakowi ze : A) nie wstydzi sie zapytac ?? B) zazdroscisz ze ktos ma i moze dac C) ?? czy w koncu zazdroscisz ze ewentualnie dostanie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert-cbr Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Sprawdzę w garażu czy jeszcze coś mam do oddania. Ja przyjme VTR. Pierwszy bylem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Ja przyjme VTR. Pierwszy bylem! No akurat z tym, to daj sobie spokój. Chyba że chcesz grata odbudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 recycling jest bardzo w modzie (i słusznie) więc nie widzę w czym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-2211 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Moze kolega ma akurat inne ważniejsze wydatki i z odrobiną szczescia ktoś go poratuje...a używka jesli zadbana spełni taką sama role co nówka. Nie widzę w tym nic złego - zapytać nie kosztuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 bo ztymi wydatkami to jest tak że ciągle ich przybywa ale dochody nie chcą iść w ich ślady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 nie kumam w czym problem zazdroscisz chłopakowi ze : A) nie wstydzi sie zapytac ?? B) zazdroscisz ze ktos ma i moze dac C) ?? czy w koncu zazdroscisz ze ewentualnie dostanie ?? Nie mam nic przeciwko rozdawaniu swoich maneli. Razi mnie tylko sam fakt zapytania. Po pierwsze wypada poczekać aż ktoś będzie chciał oddać, a po drugie, skoro już tak otwarcie pyta, to mógł tez dodać: "w podzience jakiś browarek" itp. Po prostu nie lubię takiego podejścia do życia, że jak potrzebóję czegoś, to zapytam, może mi ktoś da za darmo. Ot i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 podzience, potrzebóję, podzięce, potrzebuję o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi