mati_mot Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 (edytowane) Jak w temacie, pomiędzy godziną 21 a 22.30 z parkingu przed katedrą skradziono białą suzuki sv 650s z 2001 roku. Numer rej LUB CJ69, nie wiem co mam powiedzieć... Jutro wrzucę więcej zdjęć.... Numer Vin: JS1AV111100116294 Numer silnika: P503-144338 Moto jest koloru białego, a sv-ki z lat 1999-2001 nie były malowane na biało więc jest to nieco specyficzna cecha. Poza tym lusterka były oryginalne i malowane na czarno z niebieską perłą. Piszę to ze względu na to że lusterka do tego modelu to bardzo chodliwy towar ciężko jest gdziekolwiek dostać nawet na allegro więc gdyby coś komuś gdzieś się rzuciło w oczy 1-Zdjęcie tel. Kontaktowy 503156717 Oczywiscie za pomoc w odzyskaniu nagroda. Edytowane 16 Sierpnia 2010 przez mati_mot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziushka Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Oby znalazł się jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Współczuję... A miałeś jakąś blokadę, alarm, czy jakiś utrudniacz kradzieżowy? Chyba, że wciągneli ją do jakiegoś busa... Bezczelna kradzież :icon_evil: Wrzuć jakieś numery VIN i silnika - może gdzieś ktoś ją zlokalizuje. Zgłosiłeś na psiarni? Jeśli tak, to co powiedzieli? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Jadę właśnie na komendę. Centrum miasta parking monitorowany, załączyłęm tylko blokadę kierownicy i cały czas byłem 50 metrów od moto....tyle że nie miałem wgląda na parking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Ponowię pytanie, bom sam ciekaw. Była blokada, alarm? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k o b 22 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Ponowię pytanie, bom sam ciekaw. Była blokada, alarm? Problem z czytaniem ? Post wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 (edytowane) Zdjęcia: 1 2 3 4 5 Edytowane 16 Sierpnia 2010 przez mati_mot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziushka Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Chyba trochę późno zgłaszasz to na policję... Powinieneś od razu to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Chyba trochę późno zgłaszasz to na policję... Powinieneś od razu to zrobić. Tak tez i zrobiłem, dzisiaj musiałem podrzucić kilka dokumentów jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 A ja bym na twoim miejscu szukał tego moto na własną rękę, podzwonił gdzie trzeba popytał na głupa czy ktoś czegoś niema do takiego moto. Bo wież mi że policja po za przyjęciem zgłoszenia kradzieży nie zrobi kompletnie nic. Głowa do góry Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Ło qrva! A tak pięknie ją zrobiłeś..... Oby zdechł ten kto się połasił na SV. :icon_evil: Zdechnie ssąc murzyńskiego fiuta. Daleko ode mnie, ale jak ujrzę coś o białej SV to dam znać. Lubię SV i zwracam na nie uwagę na żywo, w sieci, w prasie, a biała to w ogóle będzie skojarzona od razu. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersorok Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Fajnie odpicowane moto, oby te h,,,je co ci pierdo,,,,ly Vałeczkę trafili do paki i zrobili z nich cwelów :evil: Mam nadzieje że ją szybko odzyskasz czego życzę i głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 nędzne złodziejskie lumpy. oby im łapy wyschły i odpadły. takie ładne moto... i w Łodzi będziem wypatrywać. Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweloc Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Głowa do góry. Są szanse na odnalezienie. Mnie ukradli rower po 4 miesiącach odzyskałem. Koleś jechał na nim. Trzeba przeglądać allegro, czy ktoś nie sprzedaje na części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Jak teren monitorowany, to może coś na monitoringu będzie widać. Tule sprzętów kradną, że się w pycie nie mieści. Może jakaś podpucha z moto kumpla?? Pamiętam jak niedawno zapodawałeś temat jak odpicowałeś brykę - długo się nią nie nacieszyłeś. Poobcinałbym łapska tym kmiotom. i w Łodzi będziem wypatrywać. Jeśli zostanie w Polandzie to na 99% znajda się części na bazarze w łodzi który będzie niedługo. Pamiętam jak byłem z 3 lata temu i przy mnie koleś wpadł z policją bo wcześniej wylukał części od swojego XX'a. Sprzedający się tłumaczył że w piątek na kiedy się rozkładali wpadli kolesie i sprzedali mu całe pudło części od XX. Ponieważ tutaj moto jest a'la DUBAI to ktoś kto jest w temacie nie będzie się z owiewkami afiszował, bo wie że temat szybko wypłynie. http://www.motoweteranbazar.com/ Jedyna opcja w dzisiejszych czasach to chyba montaż lokalizatora, bo na AC i tak zostaniesz zawsze wyruchany. powodzonka pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi