Limo Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 (edytowane) E tam, przesadzacie. W czym taka przysługa miałaby się różnić od zwykłej nocnej przejażdżki po mieście? Przy okazji można zrobić mini terror, żeby panna młoda wiedziała co traci ;). A może akurat byłaby to okazja do nawiązania jakichś dłuższych znajomości, kto wie :). Czasami warto zrobić coś bezinteresownie. Ja bym nawet był za, z tym że z Tarczyna mam kawałek, a poza tym mój motor wygląda jak 7 nieszczęść i naprawdę nie nadaja się do robienia zdjęć, zepsułby cały efekt :bigrazz: Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez Limo Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UlaKosia Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 E tam, przesadzacie. W czym taka przysługa miałaby się różnić od zwykłej nocnej przejażdżki po mieście? Przy okazji można zrobić mini terror, żeby panna młoda wiedziała co traci ;). A może akurat byłaby to okazja do nawiązania jakichś dłuższych znajomości, kto wie :). Czasami warto zrobić coś bezinteresownie. Ja bym nawet był za, z tym że z Tarczyna mam kawałek, a poza tym mój motor wygląda jak 7 nieszczęść i naprawdę nie nadaja się do robienia zdjęć, zepsułby cały efekt :bigrazz: dzięki za tą wypowiedz chodź jeden inteligentny :) * Nie żyje po to by oddychać. Żyję dla dla chwil, które zapierają dech w piersi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 chodź jeden inteligentny :) To brzmi jak zaproszenie.Limo, masz branie :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 (edytowane) Bezrobotny jestem, muszę zacisnąć pasa, a nie się wozić na szacunie :bigrazz: Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez Limo Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Nie wiem w czym problem, Chyba jasne, że mtocyklista czasami chce bzyknać. A bez bzykania nie ma wożenia się na moto ;) :). To my jesteśmy egoistami?????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 A ja nie mam kanapy pasażera. No to na baku :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja-jo Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Rotunda świetne miejsce, akurat zeby nie było sie gdzie zatrzymać nawet... ;) Jak to jest że nie ma motorów a wszystkie koleżanki mają własne kaski ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Rotunda świetne miejsce, akurat zeby nie było sie gdzie zatrzymać nawet... ;) Jak to jest że nie ma motorów a wszystkie koleżanki mają własne kaski ??? :clap: :clap: :clap: www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Rotunda świetne miejsce, akurat zeby nie było sie gdzie zatrzymać nawet... ;) Jak to jest że nie ma motorów a wszystkie koleżanki mają własne kaski ??? A gdzie wyczytałeś że mają kaski? :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simrider Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Jak któraś mi doczyści motocykl i nawoskuje to się mogę zastanowić:), ale ostrzegam ze tylko jedwabna bielizna pozwolę czyscić:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 patrzcie ile teraz ma lat ( wcześniej miała inny wiek) uważajcie na nią bo jeszcze was zgwałcą jakieś stare babcie :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green_rider_2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Nie rozumiem rozgoryczenia kolezanki? To tak jak ja bym wszedl na forum malowania paznokci i napisal, ze z kumplami chcemy sie schlac w wieczor kawalerski i szukamy pan, ktore nas zawioza z pompa (najlepiej w bikinii) po kumpla a potem na dicho lub do klubu nocnego... Oczywiscie dajemy po 5 zl na paliwo. Podniosalbys pierwsza reke krzyczac: ja ja? Tu nie chodzi o kase i zyski. Ja zycze powodzenia w poszukiwaniach - na pewno jakis lansiarzy znajdziecie. :) Napisalas ze chodzi o fajna zabawe - pytanie dla kogo? Bo raczej nie dla tych co was ten kawalek podwioza... Czy moze oni tez sa zaproszeni na wieczor panienski?:) :) popieram kolegę :) ale mi wątek dostarczył trochę zabawy :) a koleżanka powinna się zastanowić albo opisze nam co bezinteresownego dla faceta/ów ostatnio zrobiła??? ale takich zupełnie obcych :) i nie chodzi tu o oddawanie kasy za paliwo ale mogłybyście chociaż zaproponować, że każdy "taksówkarz" dostanie prezent z podziękowaniem albo chociaż zaproszenie na wesele ;) ale dla mnie to też tak zabrzmiało, jakby kobiety miały w główkach tak poprzewracane, że traktują facetów przedmiotowo... pozdrawiam, życzę miłej zabawy i więcej szacunku do płci brzydkiej ;) green_roder_2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gravis Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 No tak chłopaki mają rację! Nie ma się co bulwersować! Motocykliści to nie taxi na telefon, a na hasło "wieczór panieński" nie poleca jak psy na kiełbaskę! Tym bardziej ze przed wejściem do klubu im podziękujesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 to nie chodzi o taxi tylko o zrobienie fajnego wiczoru Panieńskiego.... ale widocznie liczycie tylko na zyskki a nie na fajną zabawe.... żal...... :banghead: "Żal" ?? Kobieto źle to rozegrałaś ... Wchodzisz na Forum i już w CZWARTYM swoim poście oceniasz forumowiczów, a w PIĄTYM obwiniasz użytkowników o egoizm. :icon_eek: Zakładając taki temat wiadomo, że jednym sie to spodoba ALE nie wszystkim, a jeszcze inni wyrażą swoją opinię bez pierdolenia się z Tobą. Jak ci tak bardzo zależy na motocyklach to są odpowiednie firmy zajmujące się organizowaniem parady motocyklowej na właśnie takie okazje :icon_rolleyes: Układ to układ, chcecie być wożone to też trzeba coś zaoferować. Dupa to dupa. Praw natury nie zmienisz. Miłej zabawy. I trochę mniej fochów, TFU! Tak jest zdrowiej :bigrazz: pzdr Ciotka. Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 (edytowane) Nie wiem w czym problem, Chyba jasne, że mtocyklista czasami chce bzyknać. A bez bzykania nie ma wożenia się na moto ;) :). Układ to układ, chcecie być wożone to też trzeba coś zaoferować. Dupa to dupa. Praw natury nie zmienisz. Ech, dzisiaj to ludziom nawet takie oczywiste rzeczy trzeba napisać. Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez fantom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi