Kaszpir Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 (edytowane) 1996 - kat. B i T :) w pierwszym podejściu 2004 - kat. A także w pierwszym Obydwa egzaminy wygladały dość ciekawie, szczególnie część praktyczna. Ten pierwszy pojechałem z egzaminatorem do jakiegoś jego kumpla na obrzeże miasta i prawie godzinę czekałem na niego. Był 9 stycznia wiec miałem w Kaszlu mieć zapalony silnik żebym nie zmarzł (dość dokładnie cytuję :) ). Ten drugi, część praktyczna, objechany właściwie ośrodek szkolenia dookoła, jakiś kilometr i po egzaminie. Ale wtedy to były jeszcze czasy sprzed tego całego cyrku z kamerami w samochodach itp. - było po prostu normalnie. Edytowane 21 Października 2010 przez Kaszpir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavello Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Kategoria A+B za pierwszym razem :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 B - 1994, za pierwszym. Wówczas kurs na A przerwany z powodu kontuzji nogi (w aucie dało radę jeszcze operować pedałami, na motocyklu niemożliwe już było podpieranie się), więc przerwa, szkoda...aż do: A - 2004, też za pierwszym razem. W obu przypadkach tego samego dnia testy i jazdy, bez rozdrabniania się z terminami. I poszło :) . Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 B-1983- za pierwszym C-1985- za pierwszym E- 1990- za pierwszym A- 2008- test za pierwszym-bezbłędnie. Jazda za drugim-w pierwszym podejściu spieprzyłem 8-mki :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rachub48 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 E- 1990- za pierwszym Przyczepą jeździłeś? Od dziś jesteś moim idolem :icon_mrgreen: Cytuj Jawa Robby 50 ==> Yamaha XT 600E ==> Honda CB 900F Hornet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Przyczepą jeździłeś? Od dziś jesteś moim idolem :icon_mrgreen: Nie, Starem 200. Kiedyś w dawnych czasach jak miałeś kategorię BiC oraz praktykę w jeździe z przyczepą potwierdzoną zaświadczeniem to zdawało się tylko egzamin praktyczny z jazdy z przyczepą. Ja otrzymałem takie zaświadczenie z wojska gdzie między innymi woziłem czołgi. Zestaw drogowy ważył 76 T więc przejazd ulicami miasta z pustą przyczepą Starem był dla mnie spacerkiem. :biggrin: Fajnie być idolem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Zdałem za pierwszym razem na kategorię A1 wczoraj :D Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Ja siedem razy zdałem za pierwszym razem kat.B za pierwszym kat A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 A - za pierwszym B - za pierwszym C - za pierwszym :smile: E - nie wiem za którym zdam poki co trzy nieudane :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gixer1100 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 (edytowane) Karta motorowerowa teoria 21/25 praktyka zdana za drugim razem za pierwszym tak pojechałem,że lepiej nie mówić teraz mam 15 lat i zastanawiam się nad A1 oraz exc 125 lub innym podobnym Edytowane 22 Października 2010 przez gixer1100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Ja jeżdże bez :icon_twisted: jestem fajny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidor Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 A i B za drugim razem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrzej Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 A za pierwszym (2009) B za pierwszym (2000) duzo jeździłem bez kwitów i czterema i dwoma kołami to dobrze mi szło :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość el_szymono Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 A zdałem za pierwszym razem w tym roku, B za drugim w 2007 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oRRzech Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Na B za pierwszym razem. Na A za drugim 2 tygodnie temu :). Pierwszy raz oblałem na placu za największą głupotę, czyli nieobejrzenie się przy ruszaniu. Za drugim poszło już jak po maśle, aż sam bylem zdziwiony :). Teraz tylko czekać na wiosnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi