tiger666 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 B -za czwartym A- za pierwszym :buttrock: 1-nie zapiąłem pasów i światła pomylilem, 2-ręcznego do końca nie spuscilem, 3-ciągła, 4- niczym Robert Kubica :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 na A za pierwszym:) ale stresu było zdeczka;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 A,B za pierwszym razem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkojestok Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 A - za drugim / nie sprawdziłem łańcucha B - za pierwszym / jechałem normalnie, rozmawiałem z egzaminatorem... facet fajny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJaN Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 A - za pierwszym B - za pierwszym Cytuj GPZ 500s => GSX-R 750 K2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefir/1989 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 A1 - za drugim A i B - za pierwszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parzo Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 A1 za pierwszym :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paragrafka Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 A i B za pierwszym. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daszyński Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 A za pierwszym, a B za trzecim :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winkiel Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 A1, A, B- za pierwszym, C,C+E, T - za drugim xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 B - drugi raz (żebym siedział cicho to pewnie i za pierwszym by mi zaliczył fragles... :/ Ale cóż... ) A - za pierwszym, bez problemów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 A teorie za drugim (wstyd) jazde za pierwszym. B za trzecim C za drugim, a C+E za pierwszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 A za 1B za 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 A,B-za pierwszym Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 A- za pierwszymB- za drugim ( Kobita wbiegła na pasy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi