MYCIOR Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Skrzyknąć chłopaków na quadach i przeorać burakowi pole! Tak na złość, przed żniwami, czy w podziękowaniu po żniwach?? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Tak na złość, przed żniwami, czy w podziękowaniu po żniwach?? Przed i po. :icon_twisted: Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput_2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Trzeba było przez ten row delikatnie przejechać i bombaaaaaaa :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animalish Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Hmm... Mam dopiero 21lat ale dostrzegam jakby "dojrzalosc" w porownianiu z autorem wątku tak jak on wątku bym sie nie zachował. Jak już sie wjedzie komuś w pole ( i podejrzewam ze nie pierwszy raz oraz nie 30cm bo wątpie aby ten Pan Z. az tak wtedy zareagował na pierwszego "intruza" ) to trzeba albo sie nie chwalic zbytnio na cały świat jakim to sie jest kozakiem bo bez prawa jazdy jezdzi sie motocyklem i przyjąć to pobicie w milczeniu albo znależć sobie miejsce gdzie mozna praktykowac takie sporty. Do tego przycinki i pyskówki dwa razy starszym ( bez obrazy Panowie :biggrin: ) forumowiczom - moze troche szacunku co? . Niepotrzebnie czas i nerwy stracili poza autorem watku jego rodzice, policjanci oraz strona "agresora". Póki ktos sie przyczepi to mowie z góry ze przeczytalem caaaały post uwaznie :wink: Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Eh,te rolniki to jakieś nad wyraz nadpobudliwe chłopaki! :wink: Mi ostatnio o mały włos jeden taki wideł w dupę nie wsadził,bo przegalopowałam koniem po jego sciernisku,które i tak za dwa dni zorał... I zrozum tu takiego! :icon_evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 niektórym widzę działy się pomyliły. odsyłam do "humoru" zamykam jsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi