MYCIOR Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Nie bój Nochal, Asia jest ogarnięta. Asia może tak, ale reszta raczej nie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Jeśli dobrze pamiętam ognisko kosztuje stóweczkę. A że ogniska chcemy dwa, to potrzeba dwóch stóweczek. Yubasku, czemu znowu chcesz mnie w to wrobić? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No to jak nie ma chętnych do zbierania kasy i do dawania kasy, bo nagle wszyscy tacy bidni to myślę, że z YUBYM zasponsorujemy to ognicho ,albo nawet 2 żeby było raźniej. Nawet jesli nie przyjadę to wypijcie moje zdrowie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Na mnie można liczyć. No to ognisko mamy "z głowy" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futrzak1 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 ognisko było do końca drewna które nam naszykowali a sala zebranie członków klubu i dlatego 200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Dobra, to jest nas trzech do tego ogniska. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Dobrze, a ja w ramach podzięki za ten dar upiekę Wam po kiełbasce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Dobra, to jest nas trzech do tego ogniska. :icon_mrgreen: 4 :bigrazz: Dobrze, a ja w ramach podzięki za ten dar upiekę Wam po kiełbasce. jakieś dania wegetariańskie może w menu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 4 :bigrazz: jakieś dania wegetariańskie może w menu... Chleb z keczupem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 ryba może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ognisko bez targowania ceni się 200zł za sztukę. 2 ogniska więc 400 zł. Kurna, jakie sponsoringi, jezdzimy motocyklami, jak każdy da 5-ke na ognisko za dzień to z głodu nie zdechnie... I przy okazji ktoś musi wziąć nazwiska od osób z listy, żeby podać pani w recepcji z wyprzedzeniem dane osób które będą odpowiedzialne za poszczególne domki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Dobrze, a ja w ramach podzięki za ten dar upiekę Wam po kiełbasce. Ajrisz pozwole ci swoja nawet nadziac. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 pedaly.... :D ja moge miec mete na glowie , ale jak pisalem bede max w 2 osoby , wiec sa jeszcze wolne miejsca - kto sie pisze do spolki ? Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ognisko bez targowania ceni się 200zł za sztukę. 2 ogniska więc 400 zł. Wiedziałam, że coś mi się w końcu po*ebie ;) Aż sama nie wierzę, że to piszę, ale.... Jeśli większość uzna to za słuszną koncepcję, to faktycznie możemy zrobić zbirókę przedborkową na te ogniska, a ewentualne nadwyżki się wyda na wspólny browarek albo kiełbę. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Wstrzymajcie sie, podjade tam w sobote i pogadam z blondyną na temat kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi