Szuberto Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Igor, jeśli chodzi o tą " u Piotra" to jak najbardziej. Tak jak pisałem wcześniej prosili o tel 2-3- dni przed, dysponuję numerem to im się przypomnę. Nie ma jak rybka w zacnym towarzystwie. :icon_twisted: :buttrock: Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 ... im się przypomnę. ... Tylko nie zapomnij. Ryby u nich są super. :icon_twisted: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 A ja później fotka przyjdzie to będzie jak z Mylofa :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 1. Szuberto - cały, wypchany 1 domek 2. Igor - 1 domek, komplet 3. Adam - 1 domek pełny 4. oscar - 1 domek 5. Belgu - 1 domek (być możne z opcja zamiany na pokój w ichniejszym hoteliku) 6. Klaudiusz, Yuby, Mariusz, Badger, Rebelek - 1 domek cały wypchany po brzegi 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek i Ludwicjusz i Jeżyk i Karola(jeśli się zgodzicie to do tego samego domku :-)) - 1 domek 9. Aśka - cały 1 domek 10.Cosmoo - 1 domek 11. Pietra i Złota 12. Pepe, Krzysztof, Becia, Kate - 1 domek 13.Wojtek-rr-? 14. Tatakis - 1 domek 15. Jaquzie (& women) , Wilku - 1 domek 16. Rafał, JareG, MarianKa - 1 domek 17. sowa - 1 domek, rozkladowka wolna;] 18. Andzia- cały 1 domek 19. Robert M - 1 domek 20. Keryn+ - 1 domek 21. PriweR 1 domek (cały zajęty) jeżeli termin to ostatni weekend września 22. 23. Pszczoła- cały 1 domek 24. Kitka 1 domek 25. Ekimm, ABG, KaZet + conajmniej 1 plecaczek - cały 1 domek 26. bartez- 1 domek 27. Greedo - domek 1. Waldi- szukam wolnego wyra Pokój: 1. Nitomen - pokój z wyrem dla 2 głów, bądź kawałek podłogi na materace 2. Gronoszowa - prawdopodobnie pokój 3. marrio + 1 pokój Kopiuję jeszcze raz bo widzę, że jakoś wypadłem z listy Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 A ja później fotka przyjdzie to będzie jak z Mylofa :icon_mrgreen: Ty chyba chcesz być bity :icon_twisted: . O tych wieśniakach z Żalna nawet w telewizorze mówili, że na kilka tysięcy mandatów tylko kilka wystawili za coś innego, niż prędkość :icon_evil: . pzdr PS. na szczęście w Borkach można do smażalni dojść bez jazdy :icon_twisted: Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 PS. na szczęście w Borkach można do smażalni dojść bez jazdy :icon_twisted: Co jednak zajmie sporo czasu biorąc pod uwagę stan upojenia. :bigrazz: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 plus czy minus?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Fahrenheita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Skonsultowałem się z Dorotą Gardias, która przepowiedziała mi pogodę. Ma być 27 stopni w tym czasie. A dowiedziales sie na ile ta przepowiadnia sprawdzi sie :icon_question: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_o2o Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 A dowiedziales sie na ile ta przepowiadnia sprawdzi sie :icon_question: :icon_mrgreen: Po odpowiedniej zaprawie temperatura zawsze jest dodatnia i powyżej 20 stopni :biggrin: no chyba że pada i leżymy na ziemi :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Wszystko zależy od pogody. Ale widzę że mniej więcej teren wybrany na środku Polski, aby każdy miał blisko. Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 A mnie jak zwykle nie bedzie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 O, zaczyna sie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PriweR Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 ja niestety musze sie wypisać, miałem dzwona moto i wpakowali mi noge w gips :/ az do 29.wrzesnia takze sie nie wyrobie ze zdjęciem ;( :banghead: :banghead: :banghead: a tak czekałem :banghead: no nic moze za rok sie uda, a wam udanego melanzu zycze :flesje: :flesje: 1. Szuberto - cały, wypchany 1 domek 2. Igor - 1 domek, komplet 3. Adam - 1 domek pełny 4. oscar - 1 domek 5. Belgu - 1 domek (być możne z opcja zamiany na pokój w ichniejszym hoteliku) 6. Klaudiusz, Yuby, Mariusz, Badger, Rebelek - 1 domek cały wypchany po brzegi 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek i Ludwicjusz i Jeżyk i Karola(jeśli się zgodzicie to do tego samego domku :-)) - 1 domek 9. Aśka - cały 1 domek 10.Cosmoo - 1 domek 11. Pietra i Złota 12. Pepe, Krzysztof, Becia, Kate - 1 domek 13.Wojtek-rr-? 14. Tatakis - 1 domek 15. Jaquzie (& women) , Wilku - 1 domek 16. Rafał, JareG, MarianKa - 1 domek 17. sowa - 1 domek, rozkladowka wolna;] 18. Andzia- cały 1 domek 19. Robert M - 1 domek 20. Keryn+ - 1 domek 21. 22. 23. Pszczoła- cały 1 domek 24. Kitka 1 domek 25. Ekimm, ABG, KaZet + conajmniej 1 plecaczek - cały 1 domek 26. bartez- 1 domek 27. Greedo - domek 1. Waldi- szukam wolnego wyra Pokój: 1. Nitomen - pokój z wyrem dla 2 głów, bądź kawałek podłogi na materace 2. Gronoszowa - prawdopodobnie pokój 3. marrio + 1 pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Ja niestety też odpadam, właśnie w ten ,akurat w ten weekend muszę iść do pracy. Miałem nadzieję, że "opędzę" się w sobotę najdłużej do 14-tej ale niestety nic z tego. Cała sobota i niedziela. 1. Szuberto - cały, wypchany 1 domek 3. Adam - 1 domek pełny 4. oscar - 1 domek 5. Belgu - 1 domek (być możne z opcja zamiany na pokój w ichniejszym hoteliku) 6. Klaudiusz, Yuby, Mariusz, Badger, Rebelek - 1 domek cały wypchany po brzegi 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek i Ludwicjusz i Jeżyk i Karola(jeśli się zgodzicie to do tego samego domku :-)) - 1 domek 9. Aśka - cały 1 domek 10.Cosmoo - 1 domek 11. Pietra i Złota 12. Pepe, Krzysztof, Becia, Kate - 1 domek 13.Wojtek-rr-? 14. Tatakis - 1 domek 15. Jaquzie (& women) , Wilku - 1 domek 16. Rafał, JareG, MarianKa - 1 domek 17. sowa - 1 domek, rozkladowka wolna;] 18. Andzia- cały 1 domek 19. Robert M - 1 domek 20. Keryn+ - 1 domek 21. 22. 23. Pszczoła- cały 1 domek 24. Kitka 1 domek 25. Ekimm, ABG, KaZet + conajmniej 1 plecaczek - cały 1 domek 26. bartez- 1 domek 27. Greedo - domek 1. Waldi- szukam wolnego wyra Pokój: 1. Nitomen - pokój z wyrem dla 2 głów, bądź kawałek podłogi na materace 2. Gronoszowa - prawdopodobnie pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi