ajriszkofi Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 no no ja też w takich gustuję, będę miał spory zapas i nie przechowuje w lodówce. Kupię na trasie ..... Oczywiście będziesz mógł również skosztować tego specyfiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 zaszczyt mnie kopsnie, będzie trzeba to opic :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Oj pamiętam jak dziś. Borki ale kiedy to nie pamiętam.. Mieliśmy farelkę, nagrzaliśmy sobie do spania chałupę, popiliśmy -skromnie opijaliśmy zajście w ciążę jeszcze nie żony Nowego 011- i spac. A tu Irka Krasnalowa wparowała narobiła fot i zostawiła otwarte drzwi..... :icon_eek: Cała robota w .......du. Jak znieczulenie puściło to z deko szybko wstaliśmy :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: gdzieś koło 5-6 już na nogach kawę spijaliśmy. GORĄCĄ :icon_exclaim: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kudłata Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zimno nie zimno i z padaniem może być........ale towarzystwo bezcenne :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Z Żoną będziesz? :icon_mrgreen: Klaudia, skup sie chlopie :icon_exclaim: Ile razy mam ci powtarzac ze jestesmy nudni i monotonni jak flaki z olejem i ze wiecej na zadne zloty zona sie nie wybiera. Wiec jade sam, bede sie kapal z Ajrisz. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 (edytowane) Klaudia, skup sie chlopie :icon_exclaim: Ile razy mam ci powtarzac ze jestesmy nudni i monotonni jak flaki z olejem i ze wiecej na zadne zloty zona sie nie wybiera. Wiec jade sam, bede sie kapal z Ajrisz. :icon_mrgreen: MOCu! Kąpiel miała być, ale w maju i nie w spleśniałym zalewie, a w Bałtyku. Ty miałeś być jeszcze w stanie narzeczeńskim, a moje niebiańskie ciało wynurzające się z morskiej piany miało Cię od pomysłu ożenku odwieść. Edytowane 28 Sierpnia 2010 przez ajriszkofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 MOCu! Kąpiel miała być, ale w maju i nie w spleśniałym zalewie, a w Bałtyku. Ty miałeś być jeszcze w stanie narzeczeńskim, a moje niebiańskie ciało wynurzające się z morskiej piany miało Cię od pomysłu ożenku odwieść. Ale za to wstąpił do Greenpeace :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Ale za to wstąpił do Greenpeace :icon_mrgreen: Tak, za moją namową. Ratuje norki z niehumanitarnych hodowli... Chciałam futerko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 MOCu! Kąpiel miała być, ale w maju i nie w spleśniałym zalewie, a w Bałtyku. Ty miałeś być jeszcze w stanie narzeczeńskim, a moje niebiańskie ciało wynurzające się z morskiej piany miało Cię od pomysłu ożenku odwieść. Tam Ajrisz nie pierezywaj, woda jest woda :bigrazz: Chciałam futerko. Przeciez masz. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Przeciez masz. :icon_mrgreen: skąd ta pewność? :icon_twisted: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Dobra, zgaduje :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Parę lat na forum, a do sekcji zloty nie zaglądałem?? Borki rzut beretem to pewnie zajrzę. Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROŚ Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Do kiedy zapisy ? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Do końca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Adam, smażalnia uprzedzona o nalocie? :icon_twisted: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi