CrossRider Opublikowano 5 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 :roll: teraz to mam metlik w głowie... :mrgreen: Moze najlepiej kupie buzera, pod nałożę ochronę na kregosłup razem z pasem nerkowym?? :lol: :roll: :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Maja 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 Crossrider - jeżeli kupisz buzer to i tak musisz kupić pas nerkowy, bo buzer go nie ma (oczywiście żółwia na plecy kupować nie musisz, bo buzer pełni to zadanie - chroni kręgosłup). Z kolei ochraniacz na siatce ma pas nerkowy "wbudowany" tak samo jak zółwia na kręgosłup.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 i do tego ma jeszcze nałokietniki. poza tym dzięki temu że wszystko trzyma się na siatce masz gwarancje ze nie będzie ci sie zsuwać, oczywiscie jesli kupisz ją w odpowiednim dla siebie rozmiarze. dosyć goraco jest w takiej zbroi ale jak sie jedzie to jest spoko. Ochrona jest w miarę dobra - już to sprawdziłem, tylko musisz konieczie kupic koszule i zakładać ją na pancerz, bo koszule jest łatwiej wyprać niż pancerz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEKAONE Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 w zbroi na siatce sie pocisz .. przez co poprostu smierdzi po jakms czasie .. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgadza się. Ja z opiniami po 2 latach wróciłem w z powrotem do zalecania tradycyjnych buzerów :)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 W buzerze na siatce,w lecie w tym nie da się jeździć,dość że gorąco strasznie w tym,później to śmierdzi jak zakładany t-shirt pod zwykły buzer.Uważam że taki buzer na siatce to do enduro i motocrossu ALE w jesień,wczesną wiosne,gdy temperatury nie są za wysokie.Ja używam buzer UFO SHOCKWAVE ,naprwdę jest godny polecenia.Pozdrawiam Kuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quasimodo Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 W zbroi da się jeździć, nawet w takie upały jakie były kilkanaście dni temu, no chyba że ktoś się boi spocić, wtedy faktycznie się nie da ;-).Swoją drogą, taką zbroję można wyczyścić/wyprać i straci ona swoje "walory aromatyczne".Buzer też do sterylnych nie należy jeżeli się o niego nie dba. Pozdro... Quasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgadza się. Ja z opiniami po 2 latach wróciłem w z powrotem do zalecania tradycyjnych buzerów można wiedzieć dlaczego?? czy chodzi tylko o zapachy czy o coś jeszcze ? :crossy: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Podłącze się do tematu: A co sądzicie o Sentinelu Thora ? Czy to dobry buzer/zbroja, i czy nie krępuje ruchów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 można wiedzieć dlaczego?? czy chodzi tylko o zapachy czy o coś jeszcze ? Generalnie zapachy, ale bardzie to że w tym bardzo gorąco itd. Jeśli chodzi o to, jakie są różnice pod kątem ochrony ciała, to w sumie trudno powiedzieć. Niemniej miałem w międzyczasie glebę w górach na kamieniach, kierownica wbiła mi się w żebra. Myślę, że buzer na siatce nie dałby wówczas rady, zważywszy, że zwykły pękł...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Myślę, że buzer na siatce nie dałby wówczas rady, zważywszy, że zwykły pękł...czyli uważasz, że zwykłe są bardziej wytrzymałe niż te na siatce? (biorąc oczywiscie pod uwagę modele w podobnym przedziale cenowym, głównie te droższe) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acid_toxin Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 podłączę się do topicu :) polećcie jakieś dobre rękawice na enduro bo Scott San Diego się poprzecierały, zmechaciły, a nadruczki od wewnętrznej strony odpadają po połowie sezonu ( :clap: ) niby 120zł, i wcale nie jeżdzę ekstremalnie a tu ot... :crossy: please help :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 ACERBIS IMPACT !!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 podłączę się do topicu :) polećcie jakieś dobre rękawice na enduro bo Scott San Diego się poprzecierały, zmechaciły, a nadruczki od wewnętrznej strony odpadają po połowie sezonu ( :clap: ) niby 120zł, i wcale nie jeżdzę ekstremalnie a tu ot... :crossy: please help :P W sporcie wyczynowym zarówno maszyny jaki elementy ubioru zyżywają się szybciej. Nawet najlepsze firmowe rękawiczki długo nie pociągnom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 W sporcie wyczynowym zarówno maszyny jaki elementy ubioru zyżywają się szybciej. Nawet najlepsze firmowe rękawiczki długo nie pociągnomDlatego według mnie nie warto kupowac rekawiczek za 200zl, bo i tak szybko sie zniszczą. Ja tam kupilem kiedys z allegro za 60zł i latam w nich 3 sezon, fakt ze bez nici i igły sie nie obyło, ale nie sa złe takie rekawice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi