grejan Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 A te NHC mogą być czy lepiej coś innego wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 NHC to raczej niższa półka, ja mam złe doświadczenia z ich tarczami sprzęgłowymi. Jak poczytałem co użytkownicy piszą o klockach NHC to doszedłem do wniosku, że lepiej to omijać. Zwróć uwagę na materiał, z którego wykonany jest klocek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 nhc sinterowe całkiem sobie chwalę, założyłem kilkadziesiat kompletów i generalnie narzekań nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruns Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Jeździłem na wielu klockach różnymi motocyklami , teraz mam od trzech lat NHC z zielonego pudełka (te średniej twardości), to są klocki z kevlarem .Marnego słowa o nich nie powiem , hamują dobrze na zimno i na gorąco, nie są twarde więc nie niszczą tarcz , ale też nie ścierają się zbyt szybko .Do normalnej jazdy , nawet trochę ostrzejszej w zupełności wystarczają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi