MYCIOR Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Hej. Miałem pisać wczoraj, że chyba coś namodziłeś, ale nie chciałem krakać. Zapodaj te fotki. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 no chyba , że bube na nodze zrobił sobie od jazdy potworem : ( czego nie życzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Motór ugryzł? :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 (edytowane) Meczycie... Nie bylo latwo wytargac z garazu z tak uszkodzona stopa - a pozatym, ciezkie to nieco. Oszczedze troche kasy to moze zrobie Twin Turbo. Mialem zjezdzac do Polski bo praktycznie dostalem prace w Krajowym Instytucie Ekspertyz Sadowych, ale ostatecznie zaproponowali mi polowe mniej niz na poczatku ustalalismy, a w takim razie to nie wracam. Tutaj mam dobre pieniadze w zawodzie. Posiedze w Anglii jeszcze nieco ;) qurim, jediesz na MCN w tym roku? Motór ugryzł? :) Upierdolil. http://img203.imageshack.us/img203/3572/dmc00246.jpg http://img195.imageshack.us/img195/1443/dmc00247.jpg http://img715.imageshack.us/img715/3357/dmc00249.jpg http://img191.imageshack.us/img191/2205/dmc00248.jpg Edytowane 4 Lipca 2010 przez Sestorme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 (edytowane) jestem ciekaw jakie sa osiagi w takim potworze na turbinie ? :) Przy ilu obr. wlacza sie turbo ? Edytowane 4 Lipca 2010 przez Dav!doV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Co prawda wolałbym tysionca na turbinie, ale to to jest potfórr. Nieziemskie pie*dolnięcie i brak możliwości skręcania :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 (edytowane) Vector w Polsce ten potwór by się sprawdził. Tutaj ludzie kochaja proste :)) Wielu nawet nie wie co to zakręt :biggrin: P.S Wygląda nieziemsko,tyle ze chyba frajda tylko na prostych...na zakrecie kolorowe bokserki ;) Edytowane 5 Lipca 2010 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 a wykresik? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakob Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Wow, bajkowy :buttrock: Życzę wielu km na tym potworze :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJaN Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 A buciki motocyklowe były na nóżkach? Jeśli tak, to za dużo nie dały w starciu z Twoim Kingiem... Cytuj GPZ 500s => GSX-R 750 K2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludi_MuZ Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Super. Jakie koszta uturbienia? Jak to ciągnie i wykresik jakiś pokaż :crossy: Cytuj http://bikepics.com/members/ludi/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Buciki byly, ale to w koncu 200+ kg. Koszt to 4.5 tysiaca funtow. Jaki wykresik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Buciki byly, ale to w koncu 200+ kg. Koszt to 4.5 tysiaca funtow. Jaki wykresik? Z hamowni oczywiście :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 (edytowane) qurim, jediesz na MCN w tym roku? Eeee..ja już w PL od jakiegoś czasu. Ale tęsknię za wysepkami. :biggrin: Myślę zimą uderzyć do Londka, pokurierować trochę, przypomnieć sobie jazdę i parę groszy wyskrobać. Bikuś jest ostry. W standardzie już nieźle wyp****la z butów, a z turbinką prezentuje się jak Dobermann z granatem przy obroży. :icon_twisted: Pozwolę sobie zaspokoić głodnych hamowni w tym temacie. Co prawda nie motÓr Sestorme`a ale też B-King, też w tej samej firmie BigCC Racing, na hamowni. Bez TURBO! Lecz z drobnymi modami. Mój ulubiony klip, oglądam go od dawna na YT. Prędkość w MPH jest. :eek: Edytowane 5 Lipca 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Perwersyjnie zamontowany filtr bezpośrednio na turbinie. Wygląda kozacko ale ja bym się trochę trochę bał o silnik i turbine. Lekki deszczyk czy kałuża i turbo łyka i pompuję wodę. Łatwo to też uszkodzić ... niczym nie zabezpieczone. No ale jak to tylko na szpecjalne okazje to nie ma się co martwić na wyrost a że świetnie się prezentuje to już pisałem. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi