ivan161 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Witam Stoje przed dylematem zakupu wydechu i zastanawiam sie ktory bedzie mial lepszy dzwiek oraz jakos wykonania?? Wszystkie w niemal identycznej cenie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Witam, Z całej tej trójki, mnie osobiście przekonywuję Scorpion. Ma mega basowy podźwięk, nie jest to rasowy "wyjec", dlatego ciekawie brzmi np. w silnikach V. Reszta też jest bardzo przyzwoita. BOS'a i Microna postawiłbym na tej samej półce, lub inaczej - wydaje mi sie, że nie ma przepaści między tymi markami. Klasą samą dla siebie (Według mojej opinii) jest Yoshimura. To już trochę inne pieniądze co prawda, ale jest naprawdę warto. Pozdr. Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojkar Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Potwierdzam, scorpion z V2 pieknie brzmi. Moj SV: http://www.youtube.com/watch?v=Mk_8S_lAv6U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesuaf Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Nie obraź się, ale albo masz kiepski mikrofon w kamerze albo twój SV brzmi jak dwusuw :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojkar Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 On grzmi jak mlot z piekiel, a nie chodzi jak 2sow :P Nagrywane aparatem, wiec duzo znieksztalcenie dzwieku jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Micron lub MIvv Tutaj SV na MIvv GP: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Faktycznie bez db killera brzmi zacnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Klasą samą dla siebie (Według mojej opinii) jest Yoshimura. No to dałeś pić. Yoshi to No.1 w wydeszkach. :biggrin: :buttrock: Ja polecam Micron. Niski bass na wolnych obrotach, bez brzęczenia, charczenia i pierdzenia. Ja w RF600 miałem tłumik składany z 3 marek - Scorpion,Micron i Akrapovic. Gadał pięknie. Na wolnych bardzo niski bass aż zęby dzwoniły a jak się dało w palnik to wył jak bolid F1, ale RF600 kręci 15.000RPM stąd takie efekty. Filmik nie oddaje nawet połowy realnego dźwięku. http://lehoom.wrzuta.pl/film/6pp5438x5CD/suzuki_rf_by_lehoom Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Dzieki za pomoc ;) Zgodnie z tym co pisaliscie jest MICRON ;] zobaczymy jak bedzie gadal :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 No i jest :D A brzmi tak.... :D http://www.przeklej.pl/plik/mvi-5176-avi-0018hl94fbq4 Takiego efektu oczekiwalem i mysle ze za te pieniadze bardzo dobry zakup :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 No i bajer. Gratulacje git zakupu. Mój składak w RF był bardzo podobny. http://www.motury.za.pl/RF/foto/RFmoja_04.jpg Dźwięk w klipie masz "okaleczony" ale wyczuwam milusi basik na wolnych. Wystarczy podkręcić subwoofer przy odtwarzaniu klipu. :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 (edytowane) Rzeczywiscie dzwiek jest mocno okaleczony ale na zywo jest duzo lepiej :D W RF wogole jest dosyc specyficzny dzwiek w stosunku do innych motocykli. P.S Wreszcie mnie slychac :icon_mrgreen: Edytowane 20 Czerwca 2010 przez ivan161 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Bandziorek Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Witam. co myslicie o tym zestawie? http://moto.allegro.pl/suzuki-gsx-r-gsxr-1...1217006510.html czy to oryginal? ciekawe jaki maja dzwiek? to chyba smieszna kasa za tej firmy kominy? sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Witam. co myslicie o tym zestawie? http://moto.allegro.pl/suzuki-gsx-r-gsxr-1...1217006510.html czy to oryginal? ciekawe jaki maja dzwiek? to chyba smieszna kasa za tej firmy kominy? sam nie wiem No kasa wcale nie taka śmieszna, ale warto. Z Akrapa albo Yoshi by kosztowały ze 3 - 4 tys. Sam kupiłem 3 lata temu nowego Akrapa i już nigdy więcej tego błędu nie popełnię :lapad: Bos, wcale nie jest firmą jakąś z najwyższej półki, więc wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 BOS z mojego doświadczenia jest cichym wydechem. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi