Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 I co niby to ma przedstawić? Postaw swojego to zobaczysz. Dokładnie,przecież normalne że będzie czuł wibracje. Silnik na obrotach+rozpędzone koło.....będą je powodowały :banghead: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 ale będzie widać czy koło lata na boki, lub robi ósemki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 (edytowane) No to zaświeciłeś. :banghead: To nie motorower Cagiva żeby takie burackie metody stosować. :icon_twisted: Są lepsze i bezpieczniejsze metody. Edytowane 13 Czerwca 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Np. Stojak na moto :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Macie problemy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Obejrzyj dokładnie wahacz, szczególnie miejsca od wewnątrz, gdzie zasłaniają widoczność cięgna od amorka. Odciągnij też osłonę gumową po której ślizga się łańcuch. Mi w trasie pękł wahacz w tych miejscach i 2 mechaników + ja, oglądając GS dokłanie (jak nam się zdawało) byliśmy pewni, że to amortyzator skapitulował. Kupiłem amor i przy wymianie szczęka mi opadła... Na pękniętym wahaczu z pełnym obładowaniem jechałem ponad 400km. Strach się bać. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 (edytowane) Podobną sytuację miałem w piątek, w rolach głównych: mój GS i opel astra 2. Jechałem spokojnie 40-50 km/h w mieście drogą na której były roboty, rozkopane pobocze itd., lekko zwolniłem przed rozebraną w poprzek nawierzchnią i dołem, dalej był lot w powietrzu, lądowanie i kontynuacja jazdy w poziomie. Mi się nic nie stało poza bolącym bokiem i nogą (full strój pomimo ówczesnych +32 w cieniu), natomiast GS'ka troche oberwała: błotnik przód/tył, rejestracja itd., pompa hamulcowa (praktycznie nie mam przedniego hamulca), kierownica, bak, gmol, nacięty bieżnik opony tylnej od uderzenia, lusterko, wydech. Najbardziej właśnie boję się o wahacz, będę musiał przejrzeć archiwum co i jak teraz zrobić w kwestii ubezpieczenia, na miejscu była policja i kierowczyni została ukarana mandatem. Edytowane 13 Czerwca 2010 przez tmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek H Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Podobną sytuację miałem w piątek, w rolach głównych: mój GS i opel astra 2. Jechałem spokojnie 40-50 km/h w mieście drogą na której były roboty, rozkopane pobocze itd., lekko zwolniłem przed rozebraną w poprzek nawierzchnią i dołem, dalej był lot w powietrzu, lądowanie i kontynuacja jazdy w poziomie. Mi się nic nie stało poza bolącym bokiem i nogą (full strój pomimo ówczesnych +32 w cieniu), natomiast GS'ka troche oberwała: błotnik przód/tył, rejestracja itd., pompa hamulcowa (praktycznie nie mam przedniego hamulca), kierownica, bak, gmol, nacięty bieżnik opony tylnej od uderzenia, lusterko, wydech. Najbardziej właśnie boję się o wahacz, będę musiał przejrzeć archiwum co i jak teraz zrobić w kwestii ubezpieczenia, na miejscu była policja i kierowczyni została ukarana mandatem. Tmi..w twojej okolicy te drogi do rzeżnia. Najważniesze że jesteś cały i sprawny a sprzęta naprawisz i bedzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zdarzenie nie w mojej okolicy, a na Mazurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi