jimi11 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 W dniu wczorajszym pod instruktarzem Yubego zszedlem na kolano :D Jednak sie da i jest to calkiem przyjemne :D :D Dziekuje. Fotki pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 (edytowane) Potwierdzam, sam widziałem. Ja również miałem wczoraj przyjemność podjąć próbę pokonania winkla na kolanie pod czujnym okiem Yubego. Niestety uniemożliwił mi to przycierający o glebę pług, oraz...blokada w bańce :bigrazz: Z tego miejsca chcialem dodać, że Yuby udzielał nam fachowych wskazówek zupełnie bezinteresownie, za co jesteśmy mu barrdzo zobowiązani. W każdym razie - bliżej niż dalej. Yuby, dzięęęęę kuuu jeee myyy :notworthy: :biggrin: Do następnego... Edytowane 9 Czerwca 2010 przez krzywer Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 No to gdzie te fotki? Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 No to gdzie te fotki? YUBEGO jako instruktora. :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 No to gdzie te fotki? Fotki pozniej Jak narazie jakas kiepska fote Yubego mam na kolanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jak narazie jakas kiepska fote Yubego mam na kolanie. Zapodaj.Zawsze coś. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Graty ;) Nagrajcie filmik z instruktarzu Yubego i na youtuba, będzie instruktarz po naszemu jak na kolano zejść ;) Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 http://img834.imageshack.us/gal.php?g=obraz435.jpg Teraz moge dodac zdjecia :) Wiecej w temacie Tor Lublin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emir_cbr Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 YUBY - czy na taki instruktaż można się jakoś załapać ? oczywiście na Twoich zasadach. Czy tylko okolice Warszawy wchodzą w grę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 z tego co widze to jest Tor Lublin:) w wawie nie ma gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 gratulacje jimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 gratulacje jimi Dzieki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Dzieki :) nie mi dziękuj :icon_biggrin: , ja mam nadzieję, że założę taki temat za jakieś 2,3 tyg :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Jakie masz opony na GPZ założone? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 (edytowane) Niexle GPZ kolankiem zamiatać to jest gitara Edytowane 3 Sierpnia 2010 przez PAJDOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi