grzechu3632 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witam serdecznie wszystkich forumowiczow. Szukam kogos najlepiej z Wrocka lub okolic swidnicy kto potrafi wyreguloeac gazniki w mojej virago 1100 z 94. Na poczatku sezonu oddalem do regulacji ale nic to nie dalo motocykl max jedzie 130km/ha po odpuszczeniu gazu strasznie strzela.Chlopaki kturzy regulowali go na wiosne sie nie wykazali.jesli macie dajcie jakies namiary bede wdzieczny .z powazaniem grzechu3632 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Najpierw sprawdz luzy zaworowe, a potem uszczelnienie wydechow przy wejsciu w glowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zapraszam do siebie - pisz PW albo 504473794 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szparag Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 A ja zapraszam do siebie :) Co mogę obiecać ? To, że jeśli nie będzie pozytywnych rezultatów to nie zapłacisz nic :) Ale jestem przekonany, że będą :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTIMAX1 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Ja mam dokładnie taki sam problem tylko w 750. Szukam kogoś z Lublina, motocykl był w serwisie x i dalej strzela i mogę rozpędzić max 120 km/h. Do tego jeszcze strasznie zamulony, brak mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Pierwsza sprawa, jakie macie gaźniki w swoich motocyklach? Jak Hitachi, to wymagają one doświadczonego mechanika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTIMAX1 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Nie wiem , nigdzie nie mogę znależć nazwy i dalej jestem w punkcie wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Nazwę masz na obudowie gaźników. Trzeba tylko dokładnie popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi