MichałC Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Jak widać jestem na forum czytaczem, wiozłem sobie to do serca i przeszukałem trochę tematów, niestety dalej jestem głupi. Sprawa nie dotyczy mnie a kolegi, który miał szlif na r6. Nic się nie stało poza obraniem motocykla z owiewek... i kolegi z fragmentów skóry :/. Dla pewności została sprawdzona geometria i wszystko jest ok. Jednak motocykl zaczął się bardzo grzać (może nie ma to związku z glebą). Tak więc, r6 powędruje na serwis, gdzie jak znam życie powymieniają polowe motocykla i będzie chodził jak prawie nówka, tylko że, w cenie prawie nówki :/ Może ktoś ma pomysł jaka może być przyczyna przegrzewania w czasie jazy yzf z 2007r - olej jest - płyn w chłodnicach jest - chłodnice są gorące Silnik "płonie", żółta kontrolka silnika... świeci :/ Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Kody błedów trzeba odczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałC Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Jeśli tak, to może nie będzie to jakieś super kosztowne. Dzięki za zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Wentylator sie wlacza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 A jaką temperaturę uzyskuje ? Może brak owiewek sprawia problem z chłodzeniem w czasie jazdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 sprawdz mocowania wentylatora mogly sie lekko podgiac i 2gi wiatrak sie niezalacza-ociera o chlodnice ( niepamietam dokladnie czy tam wogole 2 wystepuja) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi