Lalka Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Dziś w fakcie reklamowali promocję, w której będzie można zbierać kupony dodawane do gazety od 10 do 17 czerwca, by na koniec odebrać nawigację Lark Free Bird w promocyjnej cenie za 249 zł. Sugerowana cena rynkowa tego urządzenia to 370 zł. Czy warto się starać o zakup tej nawigacji w promocji z Faktem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Kup sobie telefon komorkowy z nawigacja i po sprawie :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Kolego zerknij sobie na allegro, np tu http://www.allegro.pl/item1057624871_nawig...ep_faktura.html lark rozblokowany, nowy za 175pln, więc raczj się nie opłaca Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ja mogę na to odpowiedzieć tylko, że wstydziłbym się kupować fakt i przyznawać się publicznie do jego czytania. Nawet ja by dodawali tą nawigację za darmo to i tak bym nie kupił tego szmatławca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy.wroc Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 To zależy co to za Lark. Jeżeli ten najtańszy model 35.7 to na Allegro kupisz po ~200zł (z przesyłką). Najwyższy model 50.2 to koszt ~350zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lalka Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ja mogę na to odpowiedzieć tylko, że wstydziłbym się kupować fakt i przyznawać się publicznie do jego czytania. Nawet ja by dodawali tą nawigację za darmo to i tak bym nie kupił tego szmatławca. Heniek, średnio mnie to interesuje... Cichy, ten model z faktem do akurat 50.1 SE wg. specyfikacji zawiera: "MapaMap EASY 6.4 Budynki w centrum Warszawy, Krakowa, Poznania 198 841 (POI) w tym 1783 fotoradary 1260 szczegółowych planów miast i miejscowości 3D Ścieżki rowerowe i szlaki turystyczne 1,7 miliona punktów adresowych 416 940 kilometrów dróg ogółem oraz Wrocławia 3D Edition 1GB Pamięć wbudowana 64 kanałowy odbiornik GPS" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Kup se lepiej PDA, nie dość że wgrasz sobie mapę gdzie jest wszystko to jeszcze zadzwonisz i internet za darmo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Czerwca 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Od czasu gdy mam Omnię, 16 giga pamięci, wgrana najnowsza automapa, zapomniałem o nawigacji, za którą kiedyś dałem w ch... siana, potem w ch... siana za aktualizacje i tak niedoskonałych map Blaupunkta. Nawet przez ten telefon nie rozmawiam, bo mnie wk..., używam tylko jako nawigacji. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy.wroc Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 No to jeżeli jest to Lark 50.1 - na Allegro dostaniesz go za ~350 zł z przesyłką. Nie wiem ile ten Fakt kosztuje, bo przeglądam tylko fakt.pl ze względu na świetne tytuły. Ostatnio mój ulubiony "Poduszka chciała mnie zabić". Możemy założyć, że koszt papierowego wydania to 2 zeta. Czyli finalnie nawigacja kosztuje 263 zł więc "zarabiasz" na tym 87 zł. Generalnie nawigacje Lark są w porządku. Sam do wczoraj jak ukradli mi z samochodu :banghead: miałem najtańszą wersję i spisywała się bez problemów. Nie mam tylko pojęcia jak funkcjonuje wbudowana MapaMap, bo korzystałem z innej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 jak już kupisz larka to poszukaj drugiego uchwytu, albo jakiegoś kleju, bo ten ich ''klej'' z przyzsawką chu*owo trzyma i bywało,że nawigacja odpadała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Kup sobie tego odblokowanego np. z linka którego podawałem wyżej. Ta mapa w wersji easy to straszne g.wno. A tak wgrasz sobie co będziesz chciał, wiele map i podpowiedzi co i dlaczego warto/niewarto kupić znajdziesz na forum mynavia. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lalka Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 generalnie pytanie brzmiało, czy się opłaca.... wniosek, ze się opłaca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lalka Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 odświeżę wątek i zapytam, czy ktoś bierze udział w tej promocji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 (edytowane) fyi - AutoMapa rozwiązała współpracę z Larkiem i zakończyła wsparcie programowe dla tych produktów. "Obecnie żadne urządzenie marki Lark nie posiada aktualnego certyfikatu AutoMapy, dlatego też nie możemy zagwarantować, że produkty te będą poprawnie funkcjonować z najnowszymi wersjami AutoMapy – tłumaczy decyzję Janusz M. Kamiński, szef PR i marketingu AutoMapy" info z 11/06/2010 Edytowane 14 Czerwca 2010 przez skandynaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 fyi - AutoMapa rozwiązała współpracę z Larkiem i zakończyła wsparcie programowe dla tych produktów. "Obecnie żadne urządzenie marki Lark nie posiada aktualnego certyfikatu AutoMapy, dlatego też nie możemy zagwarantować, że produkty te będą poprawnie funkcjonować z najnowszymi wersjami AutoMapy – tłumaczy decyzję Janusz M. Kamiński, szef PR i marketingu AutoMapy" info z 11/06/2010 Automapa w wersji 6.2.0 dziala bezproblemowo. 6.5 jeszcze nie wgrywalem bo caly czas beta wersja... A co do navi to czy zablokowana czy tez nie to mozna sobie wgrac mapke na karte pamieci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi