Siwy_ Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 (edytowane) Ten który najbardziej świeci-najszybciej gaśnie :) 7 sezon w trakcie a ja dalej sie uczę...nie uwazam sie za ''masta rider'' :D ciagle sie ucze :-) Pozdrawiam Edytowane 1 Czerwca 2010 przez Siwy_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 (edytowane) Ten który najbardziej świeci-najszybciej gaśnie :) 7 sezon w trakcie a ja dalej sie uczę...nie uwazam sie za ''masta rider'' :D ciagle sie ucze :-) Pozdrawiam Z całym szacunkiem ale jaki to sezon mogłeś mieć w wieku 13 lat? Sezon - to brzmi dumnie :biggrin: . Edytowane 2 Czerwca 2010 przez soulreaver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob555 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Tak się mówi, ale jazda od dziecka na crossówkach, czy czymś podobnym też potrafi wyszkolić wiele odruchów. Sam jeżdżę od 13. roku życia bodajże i to Komar z tym jego latającym wahaczem jako pierwszy nauczył mnie panowania nad tyłem w zakrętach (dlatego teraz nie jeżdżę "na pałę" na zakrętach, tylko "czuję" co mi się dzieje z tyłem). Jak to ktoś powiedział, musisz się wywalić, żeby się nauczyć, z tym, że lepiej zacząć w młodym wieku od byle gówna, niż mieć 18 i zaczynać jak opisywany koleś :D I tak dobrze skończył, bo mógł to zrobić np. na ulicy i wpaść pod samochód i po człowieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 e tam, pewnie łańcuch mu spadł.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Tak bardzo ciekawe.......... ale o co ta historyjka wzbogaca ten dział ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 To taka przestroga gdybys sie wybieral do Anglii. Pamietaj by nie jezdzic z Chris'em. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 (edytowane) Hmmm- soulreaver, zacząłem w wieku lat 14 jeździc sprzętem o pojemnosci 50ccm i skrzyni 5 biegowej po zatłoczonych ulicach stolicy a w sobote stukneło mi 21 lat. Bądź co bądź ale nauczyłem sie ''obycia'' w ruchu i podstawowych manewrów. Nie jestem małolatem co na pierwsze moto kupił R6 i cwaniaczy na prostej. Mam olej w głowie i ogarniam temat :crossy: Najbardziej lubie dymać jeźdźcow na maszynach o wiekszej pojemnosci :icon_mrgreen: Sprawia mi to niebywałą radoche :icon_twisted: Serdecznie pozdrawiam Edytowane 2 Czerwca 2010 przez Siwy_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Hmmm- soulreaver, zacząłem w wieku lat 14 jeździc sprzętem o pojemnosci 50ccm i skrzyni 5 biegowej po zatłoczonych ulicach stolicy a w sobote stukneło mi 21 lat. Bądź co bądź ale nauczyłem sie ''obycia'' w ruchu i podstawowych manewrów. Nie jestem małolatem co na pierwsze moto kupił R6 i cwaniaczy na prostej. Mam olej w głowie i ogarniam temat :crossy: Najbardziej lubie dymać jeźdźcow na maszynach o wiekszej pojemnosci :icon_mrgreen: Sprawia mi to niebywałą radoche :icon_twisted: Serdecznie pozdrawiam to fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 nawet bardzo fajnie :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Urzekla mnie twoja historia :clap: NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ale trzeba przyznać że nawet w UK polscy kierowcy "świecą" rozumem, umiejętnościami i kulturą. Brytyjska policja już "Nas" zna dobrze i wiedzą czego się spodziewać po polaczkach za kółkiem. Od wejścia PL do EU tamtejsza policja zanotowała spory wzrost ilości zdarzeń z udziałem pijanych kierowców. Kilkadziesiąt % z tego to..... :biggrin: :banghead: Inny przykład, akurat "samochody" - znajomi z osiedla wyjechali do UK. Nakupowali sobie stare, mocne samochody typu 3-litrowe Omegi czy inne Subaru, jeden z nich jedzie sobie po %, wyprzedza go fura, ten daje w gaz i "przytrzymuje" gościa który chwilę po tym pakuje się na wysepkę, zawija na latarni i ginie. Polaczkowi nie popuścili na szczęście, dostał wyrok za "głowę". :clap: U Nas posiedziałby kilka latek, stracił prawko i nic więcej. MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 nie ma to jak dowartościowywać się na czyimś nieszczęściu :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 A czy jest to czyjakolwiek wina niz jego samego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 stara zasada: kto grubo idzie zaj**ać musi sprawdza się w życiu, nie tylko w jeźdźie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 (edytowane) Hmmm- soulreaver, zacząłem w wieku lat 14 jeździc sprzętem o pojemnosci 50ccm i skrzyni 5 biegowej po zatłoczonych ulicach stolicy a w sobote stukneło mi 21 lat. Bądź co bądź ale nauczyłem sie ''obycia'' w ruchu i podstawowych manewrów. Nie jestem małolatem co na pierwsze moto kupił R6 i cwaniaczy na prostej. Mam olej w głowie i ogarniam temat :crossy: Najbardziej lubie dymać jeźdźcow na maszynach o wiekszej pojemnosci :icon_mrgreen: Sprawia mi to niebywałą radoche :icon_twisted: Serdecznie pozdrawiam Czyli jednak jesteś z@jebisty, gratuluję :icon_mrgreen: Edytowane 3 Czerwca 2010 przez soulreaver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi