marcin1989 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Radzio może zastanów się też nad EXC 2t, w tej kasie spokojnie kupisz coś w dobrym stanie. Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Zrobię tak przed kupnem przejadę się sx i exc i zdecyduje to mnie bardziej kręci . A jak to jest z mocą exc ? Bi nigdzie nie moge sie doczytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Zrobię tak przed kupnem przejadę się sx i exc i zdecyduje to mnie bardziej kręci . A jak to jest z mocą exc ? Bi nigdzie nie moge sie doczytac ok 55KM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalogowyjeździec Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ja ci radze weź sx 450 . Bynajmniej poczujesz moc a EXC mozna powiedziec ze to sprzęt dla dużych dzieci . Sx sprawuje się świetnie w lesie ,żwirowni no i na torze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ja ci radze weź sx 450 . Bynajmniej poczujesz moc a EXC mozna powiedziec ze to sprzęt dla dużych dzieci . Sx sprawuje się świetnie w lesie ,żwirowni no i na torze Twoja wypowiedź świadczy o tym że nie masz zielonego pojęcia o różnicach między sx a exc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 (edytowane) Twoja wypowiedź świadczy o tym że nie masz zielonego pojęcia o różnicach między sx a exc. popieram Zrobię tak przed kupnem przejadę się sx i exc i zdecyduje to mnie bardziej kręci . A jak to jest z mocą exc ? Bi nigdzie nie moge sie doczytac Problem w tym że musiał bys się przejechać na obydwu motorach i w lesie na jakiejś dłuższej trasie i na torze. Wtedy był bys w stanie stwierdzić. Z doświadczenia wiem że tor wiekszość przerasta i wolą sobie jakąś traskę zrobić. :) Poza tym obawiam się że przy tak krótkim kontakcie z tymi sprzetami nie będziesz w stanie ocenić co Cie bardziej bawi. Edytowane 1 Czerwca 2010 przez Gawron http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalogowyjeździec Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Pewnie jak rrrrradzio przejeździe się sx to stwierdzi że to jest sprzęt dla niego . Ogromna moc , lekki i do tego zejebisty moment obrotowy . EXC to nie sprzęt dla niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdoch2 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 (edytowane) Ja ci radze weź sx 450 . Bynajmniej poczujesz moc a EXC mozna powiedziec ze to sprzęt dla dużych dzieci . Sx sprawuje się świetnie w lesie ,żwirowni no i na torze Rozumiem że kumplami jesteście, i znacie sie jak łyse kunie. Skoro radzio już dorosły to niech nie bierze exc, to sie zupełnie nie nadaje do lasu :banghead: , na piaskownice itp. zwłaszcza 520/525 wszędzie spuchnie. 450 tez wymięka, za słabe to - ogólnie wszysko ma za cienkie. :icon_twisted: A pewnie że można to powiedzieć co napisałeś, zwłaszcza jak ktoś koniecznie chce pokazać że nie ma pojęcia o czym pisze :clap: . Pewnie jak rrrrradzio przejeździe się sx to stwierdzi że to jest sprzęt dla niego . Ogromna moc , lekki i do tego zejebisty moment obrotowy . EXC to nie sprzęt dla niego To po cholere chłopaki sie tu produkują? Skoro radzio i tak kupi sx..... Edytowane 4 Czerwca 2010 przez murdoch2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ja ci radze weź sx 450 . Bynajmniej poczujesz moc a EXC mozna powiedziec ze to sprzęt dla dużych dzieci . Sx sprawuje się świetnie w lesie ,żwirowni no i na torze Nie no już nie róbmy tutaj z EXC jakiegoś muła do pyrkania po polnych drogach :) Mocowo to te motocykle nie wiele się różnią. Różnią się sposobem oddawania mocy i ogólnie zestrojeniem całego motocykla. http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Nie no już nie róbmy tutaj z EXC jakiegoś muła do pyrkania po polnych drogach :) Mocowo to te motocykle nie wiele się różnią. Różnią się sposobem oddawania mocy i ogólnie zestrojeniem całego motocykla. Wchodzisz w polemikę z gościem, który ww. motory widział tylko na motx.com :icon_eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Aż się zdziwiłem, że nikt jeszcze nie polecił jakiegoś 500ccm 2T :icon_mrgreen: . A tak na serio to da dyskusja nie ma przyszłości :banghead: . Udanego weekendu życzę! :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi