pablo_65 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Hej panowie i panie. Od tygodnia pracuję jako doradca klienta w UCO. Moim zadaniem jest pomagać osobom przede wszystkim poszkodowanym w wypadkach komunikacyjnych, jak i w wielu innych sprawach!! Jeśli nie otrzymałeś odszkodowania, bądź wydaje ci się nieadekwatne do szkody, jeśli znasz osoby poszkodowane w wypadkach, zdarzeniach drogowych...itd DAJ ZNAĆ!!!...dopiero startuje w tej branży ale po kilku wizytach u poszkodowanych mogę śmiało powiedzieć, że NIE MA TUTAJ ŚCIEMY!!! Jeśli jest możliwość i szansa uzyskania pieniążków, to jestem pewien że będzie to maksymalna kwota jaką nigdy nie jest w stanie wyegzekwować osoba prywatna!!! Nie będę się rozpisywał...znam życie motocyklistów i wiem, że zwykle nie są nam obce takie sytuacje. Dlatego SERIO...mam możliwości i postaram się POMÓC!!! jak chcecie to odsyłam do stronki: www.unijneco.pl tam jest wyszczególnione co można dla nas zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 (edytowane) Hehe... Europejskie Centrum Odszkodowań już dawno jest. Idcie na całość: Wszechswiatowe Centrum Odszkodowan... Edytowane 26 Maja 2010 przez Browarny Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ile % kasujecie?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_65 Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 25%netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 od której kwoty: całości, czy nadwyżki nad 1 wycenę? BTW prawie 1/3 odszkodowania... jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_65 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 jesli uzyskałeś odszkodowanie, a uda się wynegocjować nadwyżkę to tylko prowizja jest od tej róznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Myślę że najlepiej to jak dostanie się kosztory do ręki, iść do moto i każdy element zobaczyć czy jest uwzględniony. Po szlifie jeszcze 2 razy wzywałem ich na dodatkowe oględziny, gdzie nie wszystkie elementy miałem uwzględnione. Po czym na koniec uznali mi szkodę całkowitą. nie narzekam że mi za malo wypłacili... :buttrock: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Jako sprawca też można u Was dochodzić wyższego odszkodowania? W czym negocjujecie w przypadku śmierci uczestnika zdarzenia? Zadośćuczynienia? Alimenty? Ile spraw obleciałeś przez ten tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_65 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Jako sprawca też można u Was dochodzić wyższego odszkodowania? W czym negocjujecie w przypadku śmierci uczestnika zdarzenia? Zadośćuczynienia? Alimenty? Ile spraw obleciałeś przez ten tydzień? jeśli masz na myśli jakiś konkretny przypadek to pisz śmiało...zobaczymy co da się zrobić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi