adwent Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 ............Pan "myjniarz" nie mógł powstrzymać się od śmiechu pomagając mi podnieść motocykl i życzył mi tylko takich gleb. Wam również życzę tylko takich. no niezła jazda :biggrin: dobrze, że nic Ci się nie stało. Mnie to kojarzy się z glebą przy zsiadaniu z roweru z pedałami zatrzaskowymi. Kiedyś tak wyglebiłem w błoto na Wolumenie. Ludzie patrzyli na to i nie kumali, co za debil kładzie się z rowerem w błoto zamiast podeprzeć się nogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Niezłe :) Tak teraz pomyślałem... Taka refleksja mnie naszła... Czy tym wydarzeniem nie nadszarpnąłem wizerunku społeczności motocyklowej? :biggrin: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaG_1975 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Niezłe :) Tak teraz pomyślałem... Taka refleksja mnie naszła... Czy tym wydarzeniem nie nadszarpnąłem wizerunku społeczności motocyklowej? :biggrin: pozdr Będziesz się smażył w piekle...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Oj, bez przesady, minus 100 do respektu na forum chyba wystarczy :D A na przyszłość, wypadało zapytać "czy chcesz się umyć ducatko ?" a nie jak świnia odrazu na myjnię :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Ja pie**olę! Dzisiaj skończyło mi się paliwo w Virago i musiałem z buta dymać do najbliższej pompy :banghead: Chyba skończę z jeżdżeniem :icon_rolleyes: pozdr Oj, bez przesady, minus 100 do respektu na forum chyba wystarczy :D Aż tyle??? :icon_eek: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 ... Chyba skończę z jeżdżeniem :icon_rolleyes: ... Porobiło ci się coś po łosiach? :icon_twisted: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 ... Aż tyle??? :icon_eek: pozdr Masz Ducati i jeszcze narzekasz ? Pójdziesz na tor przykozaczyć i odrobisz raz dwa z nawiązką :icon_mrgreen: :lalag: Tylko upewnij się, że nie jest utopiony razem z Poznaniem czy innym miastem bo przy tym myjnia to pikuś :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 (edytowane) . Porobiło ci się coś po łosiach? :icon_twisted: pzdr Sam już nie wiem... Zaczynam się zastanawiać... pozdr Edytowane 21 Maja 2010 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Narkotykom mówimy stanowcze NIE :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Innego razu dałem ciała z Suzuki GS450, na szczęście GS, warta była 700PLN. :biggrin: Był w niej alarm z paleniem na pilota i podobało mnie się to. Ale moto świrowało, przerywało itd więc odłączyłem włącznik bocznej kosy co by go wykluczyć z układu na chwilę. A nawyk mam taki że moto zawsze na biegu zostawiam na postoju. Przychodzi kumpel rzucić okiem na nowy nabytek, gadamy że to czy tamto, po tym mówię "Zoba to! Jaki bajer!" :icon_mrgreen: wyciągam pilota z kielni, naciskam guzik i oboje patrzymy jak...moto się przewraca. :eek: Na co kumpel mówi że takiego bajeru jeszcze nie widział - moto przewracające się na pilota. Faktycznie niezły bajer :) Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 A było coś podobnego kiedyś chyba. Skoro już przy temacie to z kurierki mam kilka podobnych wspomnień. Jedno, najbardziej przypałowe i żałosne polegało na tym że się spieszyłem i chciałem szybko wsiąść na moto czyli podchodzę, łapię ster obiema rękami i pochyliwszy się nad zegarami przekładam nogę nad kufrem przywiązanym do siedzenia ekspandorami, a że podszedłem tak gwałtownie i jeszcze nogę zahaczyłem nogę o kufer to poleciałem razem z moto na prawą stronę. Moto na bok a ja klatą na motocykl i kaskiem o asfalt. Ale obciach. Innego razu dałem ciała z Suzuki GS450, na szczęście GS, warta była 700PLN. :biggrin: Był w niej alarm z paleniem na pilota i podobało mnie się to. Ale moto świrowało, przerywało itd więc odłączyłem włącznik bocznej kosy co by go wykluczyć z układu na chwilę. A nawyk mam taki że moto zawsze na biegu zostawiam na postoju. Przychodzi kumpel rzucić okiem na nowy nabytek, gadamy że to czy tamto, po tym mówię "Zoba to! Jaki bajer!" :icon_mrgreen: wyciągam pilota z kielni, naciskam guzik i oboje patrzymy jak...moto się przewraca. :eek: Na co kumpel mówi że takiego bajeru jeszcze nie widział - moto przewracające się na pilota. Długi czas był z tego ubaw. W sumie to do dziś przy % ktoś czasem wspomni o tym. Miałem nawet to opatentować i sprzedawać jako alarm z pułapką - złodziej podchodzi do moto, naciskasz guzik i moto go przygniata. :icon_mrgreen: Urzekła mnie Twoja historia ........ :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Urzekła mnie Twoja historia ........ :biggrin: Żałosna historyjka, czyż nie? :biggrin: Jurjuszi - powinieneś dostać 10% na swoje konto forumowe i blok na 2 tyg. Takie rzeczy są niedopuszczalne. :icon_mrgreen: Lipa może być czasem ze sznurówkami jeśli ktoś jeździ w zwykłych butach. Kiedyś WSK tak zaparkowałem na boku, sznurówka zaczepiła się o dźwignię biegów i....za późno było na reakcję. :banghead: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Brawo qurim, się popłakałem ze śmiechu. :) Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_ Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 No... EKG dobrze poniewiera. Zawsze jak się na nich natknę nie pamiętam połowy wieczoru. :icon_rolleyes: pozdr a nie było widać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Ale następnego dnia było :) pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi