M4NIEK Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Orientacyjnie - czy nie było tu kiedyś mowy o gorszej jakości powłoki lakierniczej w motocyklach z USA? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 W niedziele ogladalem wyscigi i okazalo sie ze R1 jest szybksza :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Wiecie gdzie mogę kupić jakiś fajny ortalionowy dresik :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 A ja bym wybrał to, na czym się lepiej będziesz czuć i czym Ci się będzie lepiej latać. Nie każdemu może odpowiadać "600-kowa" charakterystyka oddawania mocy w R1 (zwłaszcza w porównaniu z całkowicie inaczej zachowującym się w tej dziedzinie Gixerem) oraz jej dość radykalna pozycja. Reszta to detale. Dres przyda się tak czy inaczej :bigrazz: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Ale się Maniek ze śmiechu nie posikasz czasem? Jakaś mądra głowa tutaj tak napisała (o ile mnie pamięć nie myli), więc PYTAM po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Nie myslales nad jakas Vka :icon_question: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 MOCu, V, która mnie interesuje jest stanowczo dla mnie za droga :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 poszukaj lepiej nowego K7 z usa i niebedzie problemu :icon_mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Koledzy powiedzieli, że R1 jest fajna więc kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Zdecydowanie GSXR, jest z polskiego salonu z pełną dokumentacją, po drugie oddaje moc bardzo fajnie, w porównaniu do R1, która ma pojebaną charakterystykę. GIX - to sieczkarnia. Po 10-15 tys już się klekot z niego robi. ;zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Ale za to nie trzeba go kręcić do 9 krpm żeby jechał :biggrin: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 dlatego zostaje blady :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 .... i wiecznie ostatni :P Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Koledzy powiedzieli, że R1 jest fajna więc kupuję. Będzie pan zadowolony..., gwarantuję :lalag: P.S. Gratuluję jedynego prawdziwego i słusznego wyboru :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 W R1 trzeba zmienić układ wydechowy-KONIECZNIE-znajomy z uczelni właśnie w modelu 2007 zmieniał układ i jeszcze jakieś tam mapy (czy uj wie co-nie znam się) i motocykl teraz jest nie do poznania-samo zło. A tak poza tym to R1 ładniejsze :) mniej wygodne… W obecnej chwili R1 jest tak samo dresowe jak Dżiks, ba mam wrażenie że teraz GSX-R jest bardziej popularny i mnóstwo gawiedzi na tym jeździ-gdzie nie podjadę to stoi Kacośtam, więc na ten temat nie zwracałbym większej uwagi. Najlepiej jakbyś się przejechał jednym i drugim-dla mnie pozycja na moto jest najważniejsza! wygląd, różnica 2KM, 2kg , 2NM to detale… Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi