abu Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Stało się i wczoraj przyjechałem do domu nowym sprzętem, jestem megazadowolony: Aprilia Tuono 1000R Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Gratuluję. Teraz co pół roku zwykłeś motocykle zmieniać?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
George954rr Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Gratki :bigrazz: Naprawdę fajny sprzęt :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Abu :icon_exclaim: No mistrzunio,i jeszcze to kozackie malowanie :lalag: Moje MEGA gratulacje chłopaku :smile: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierap Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Przyjemna włoszczyzna :) Pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black_bad_boy Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 gratulejszyn super malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobber Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 fajny sprzecik, a to malowanie... wyglad asuper !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Gratuluję. Teraz co pół roku zwykłeś motocykle zmieniać?? :) Nie wiem, zobaczymy za pół roku, obiecuję zameldować :icon_mrgreen: Teraz muszę wykombinować następne marzenie, motocyklowe spełnione :buttrock: Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spili Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Nie istnieje coś takiego jak "docelowe moto" :biggrin: Człowiek się starzeje, gusta mu się zmieniają, potrzeby też... Stąd KAŻDE moto jest PRZEJŚCIOWE ... I każde moto daje frajdę na jakiś tylko czas a potem każdy się rozgląda za czymś troszkę/badziej innym :smile: A póki co to fajny kawałek żelastwa sobie zapodałeś :) Powodzonka i szerokości ;) Cytuj http://www.paneuropean-klub.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Bello motociclo . :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Nie istnieje coś takiego jak "docelowe moto" :biggrin: Człowiek się starzeje, gusta mu się zmieniają, potrzeby też... Stąd KAŻDE moto jest PRZEJŚCIOWE ... I każde moto daje frajdę na jakiś tylko czas a potem każdy się rozgląda za czymś troszkę/badziej innym :smile: .. albo/i dokupuje kolejne :) A póki co to fajny kawałek żelastwa sobie zapodałeś :) Ano, zgrabny motór :lalag: Mysle o takim*, ale na razie cala kasa idzie w chalupe.. i dupa zbita. Trza bedzie poczekac :( * ino w malowaniu czarno-szarym Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Nie istnieje coś takiego jak "docelowe moto" :biggrin: Człowiek się starzeje, gusta mu się zmieniają, potrzeby też... Stąd KAŻDE moto jest PRZEJŚCIOWE ... I każde moto daje frajdę na jakiś tylko czas a potem każdy się rozgląda za czymś troszkę/badziej innym :smile: Potwierdzam. :clap: Częstotliwość zmian zależy tylko od charakteru właściciela. No chyba że już do emerytury będziesz tym latał. Wtedy ktoś chętnie odkupi taki zabytek od dziadka, jak dziś kupujemy WSK od emerytów. :icon_mrgreen: Żadne moto nie jest docelowe, za jakiś czas będziesz chciał coś innego. Jeszcze kilka miesięcy temu dałbym sobie rękę uciąć za H-D, tyle lat marzeń, tyle wyrzeczeń, tyle pracy...a teraz mam dosyć. Od 3 tygodni stoi, nawet nie odpalam go bo nie chce mi się szukać kluczyków. :banghead: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 ... Jeszcze kilka miesięcy temu dałbym sobie rękę uciąć za H-D, tyle lat marzeń, tyle wyrzeczeń, tyle pracy...a teraz mam dosyć. Od 3 tygodni stoi, nawet nie odpalam go bo nie chce mi się szukać kluczyków. :banghead: Własnie dla tego nie kupię HD - wolę jeździć :D A na poważnie na chwile obecna nie widzę jakoś na co innego mógłbym kiedys zmienić - dlatego uważam je ze docelowe, ma wszystko czego mi trza. Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcik_dan Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Ja co sezon zmieniałem motor. Teraz sobie tłumaczę, że moje Suzuki to na dłużej, ale nie wiem na jak długo :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Ja też myślałem, że zawsze kupuje juz docelowy motor :bigrazz: Ale gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi