zbynio61 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Witaj andrej.p. :) Co prawda moja VENTURKA to protoplasta Waszych PIĘKNYCH MASZYN ale na pewno dużo się dowiem i oswojej z tej instrukcji. Do swojego rocznika i modelu mam już w wersii angielskiej :banghead: , więc coś z tego da się może złożyć :biggrin: . Dlatego moja wielka prośba o podesłanie mi jej na adres [email protected] Dzięki z góry i Pozdrowionka :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Instrukcja do Ventki PL?! W życiu takiego cudeńka nie widziałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Instrukcja do Ventki PL?! W życiu takiego cudeńka nie widziałem! Przecież już temat był. Piter nawet linka na allegro wystawił. Ja kupiłem i nawet komuś podsyłałem. Taka niebieska książeczka. Prawda jest taka, że to jest któryś scan z rzędu i co do zdjęć to g.... widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Dariow dzięki za info, u mnie jest 14 cm i nabite 3 atm. Czyli chyba mam problem :mad:. Instrukcja dotarła. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Korsarz pytanie ile waży kufer z mocowaniem ale obojetnie ile waży nie powinno by takiej dużej różnicy tak myślę ale się nie znam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrej.p Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 postaram się sukcesywnie przesyłać instrukcje- ja po otrzymaniu tejże instrukcji ,przeniosłem na płytkę a znajomy przedrukował na papier -książka jak oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toyo40 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Witam szanowne Grono. Od grudnia wczytuję się w wasze porady i czas się pokazać.Od sierpnia 2012 dosiadam moją drobinkę. Teraz niestety jest rozebrana i nie wygląda najlepiej (uzupełniam braki i szykuję Lalkę do sezonu) .Andrej.p ja też poproszę o instrukcję, pomoże mi to przy składaniu.[email protected] z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Cześc Toyo40Ciekawy kolorek Venturki widzę w avatarze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Dariow masz rację, kufer i radio zdecydowanie nie ma wpływu na takie obniżenie. Zacząłem się dowiadywać o możliwości wymiany amora centralnego i jest z tym problem. Autoryzowany dealer Yamaha Polska niestety nie sprowadza dla swoich serwisów tej części. Można złożyć indywidualne zamówienie w centrali Yamahy, ale koszt to wydatek 6 do 8 tys. zł. Jakiś kosmos !! Dzwoniłem do innych, ale nic poniżej 4 tys. zł nie znalazłem. Ponoć jest to element nie rozbieralny, ale zdemontuję i zobaczę, jak się cieplej w garażu zrobi. Znalazłem gościa w Gdańsku, który może zregenerować za ok 400 zł. Zobaczymy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrej.p Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Witaj andrej.p. :) Co prawda moja VENTURKA to protoplasta Waszych PIĘKNYCH MASZYN ale na pewno dużo się dowiem i oswojej z tej instrukcji. Do swojego rocznika i modelu mam już w wersii angielskiej :banghead: , więc coś z tego da się może złożyć :biggrin: .Dlatego moja wielka prośba o podesłanie mi jej na adres [email protected] Dzięki z góry i Pozdrowionka :) .Witaj andrej.p. :) Co prawda moja VENTURKA to protoplasta Waszych PIĘKNYCH MASZYN ale na pewno dużo się dowiem i oswojej z tej instrukcji. Do swojego rocznika i modelu mam już w wersii angielskiej :banghead: , więc coś z tego da się może złożyć :biggrin: .Dlatego moja wielka prośba o podesłanie mi jej na adres [email protected] Dzięki z góry i Pozdrowionka :) . witaj zbynio twoja venturka stara ale jara jak my [ obalimy mit -jak 50 tka mija ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynio61 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Witaj andrej. Dzięki.Właśnie taki cel mi przyświeca :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 korsarz w USA kosztuje 475$ + przesyłka 60$ to jest około 1700zł plus ewentualne cło jakieś 120zł chyba opłaca sie sciągnąć za wielkiej wody :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toyo40 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Cześc Toyo40Ciekawy kolorek Venturki widzę w avatarze ?Taak. Mnie też zauroczyło malowanie. Niestety Lalka jest po przejściach i w tej chwiliczekam na czachę i kufry po renowacji malowania. witaj toyowysle instrukcje w wolnej chwiliDzięki. Czekam cierpliwie :rolleyes: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1z Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 korsarz gdzieś na necie chyba na alellegro widziałem amor za 250 zeta sam szykałem osłony z gumy a gosciu chciał sprzedać całość jak znajde chwilkę w domu to postaram się wysłać linka niestety w robocie mam chwilkę ale strony typu allegro zblokowane pozdrawiam maniek http://www.cycle-parts.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=81&Itemid=94stronka z częściami zdjęcie 133 amorek tylny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toyo40 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Witajcie.Potrzebuję podpowiedzi. Muszę wymienić lampy lightbaru. Do tej pory były z wkładamipo 30 W każda. Chciałbym zamontować lampy ze światłami pozycyjnymi, mijania i drogowymi. Czy alternator naszych niuniek poradzi sobie z trzema zarówkami na światłach drogowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi