Skocz do zawartości

Przepraszam Cię Janusz

Michał
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cofam wszystko co powiedziałem tu o Tobie nieprzyjemnego. Przepraszam Cię i wybacz mi moją złość. Widzisz ja takie mam usposobienie, że najpierw wpadam w gniew a potem mam wyrzuty sumienia. Naprawdę bardzo żałuje moich słów i zaraz po powrocie postaram się je polikwidować w postach. Mam nadzieję, że na przyszłość nasze spory będziemy rozwiązywać w sposób bardziej kulturalny. Nie chcę mieć w Tobie wroga tylko partnera do rozmów i dyskusji. Naprawdę jeszcze raz Cię bardzo przepraszam, uważam że to było bardzo nie fair z mojej strony.

Do moderatorów mam prośbę. Nie przenoście tego posta do innego pokoju przynajmniej do czasu kiedy nie przeczyta go Janusz

OK. Tylko do czasu jak się pojawi post Janusza

[sidewiner]

Sidewinder, poczekamy aż wszyscy co chcą się wypowiedzą, potem przeniosę go do 'Piwa', Paweł

Ciszy mnie ten post, mam nadzieję, że Janusz nie odpowie w stylu : "A nie Mówiłem? widzisz kto ma rację!" Nie chcę już słuchać dalej takich dyskusji, więc Janusz ty też pokaż klasę i odpowiedz, "OK, nie ma sprawy" Zrobisz oczywiście jak chcesz.

Jedno jest dobre - mam nadzieję, że tamat szkoły jazdy będzie się dalej rozwijał przy pomocu zarówno Michała jak i Janusza (czekam na dlaszą część)

Pozdrawiam, Paweł

• 1 miesiąc temu...
Gość misiobaran

WITAM.

Oto chodzi panowie.

Przecież powinniście nas młodszych motocyklistów uczyć, a nie sprzeczać się o głupoty.

Brawo kolego MICHALE.

WSZYSCY MOTOCYKLIŚCI POWINNI SIĘ TRZYMAĆ RAZEM.

Pozdrawiam.