Michał Opublikowano 3 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2002 Cofam wszystko co powiedziałem tu o Tobie nieprzyjemnego. Przepraszam Cię i wybacz mi moją złość. Widzisz ja takie mam usposobienie, że najpierw wpadam w gniew a potem mam wyrzuty sumienia. Naprawdę bardzo żałuje moich słów i zaraz po powrocie postaram się je polikwidować w postach. Mam nadzieję, że na przyszłość nasze spory będziemy rozwiązywać w sposób bardziej kulturalny. Nie chcę mieć w Tobie wroga tylko partnera do rozmów i dyskusji. Naprawdę jeszcze raz Cię bardzo przepraszam, uważam że to było bardzo nie fair z mojej strony. Do moderatorów mam prośbę. Nie przenoście tego posta do innego pokoju przynajmniej do czasu kiedy nie przeczyta go Janusz OK. Tylko do czasu jak się pojawi post Janusza[sidewiner] Sidewinder, poczekamy aż wszyscy co chcą się wypowiedzą, potem przeniosę go do 'Piwa', Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 3 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2002 no facet dla mnie jesteś gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 3 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2002 Ooo jak miło przeczytać takiego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 3 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2002 Tak trzymać,a będzie O.K 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 3 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2002 Jaaaaaanusz, Jaaaaaanusz ... gdzie Ty? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2002 Ciszy mnie ten post, mam nadzieję, że Janusz nie odpowie w stylu : "A nie Mówiłem? widzisz kto ma rację!" Nie chcę już słuchać dalej takich dyskusji, więc Janusz ty też pokaż klasę i odpowiedz, "OK, nie ma sprawy" Zrobisz oczywiście jak chcesz.Jedno jest dobre - mam nadzieję, że tamat szkoły jazdy będzie się dalej rozwijał przy pomocu zarówno Michała jak i Janusza (czekam na dlaszą część)Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 3 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2002 Wielki Borsuk jest pod wrazeniem.......Kultura kultura i raz jeszcze kultura........ PoZdRaWiAm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiobaran Opublikowano 26 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2003 WITAM.Oto chodzi panowie.Przecież powinniście nas młodszych motocyklistów uczyć, a nie sprzeczać się o głupoty.Brawo kolego MICHALE. WSZYSCY MOTOCYKLIŚCI POWINNI SIĘ TRZYMAĆ RAZEM.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2003 Tylko szkoda że Janusz się na nas chyba obraził i nie widać go na forum. Trudno się mówi, a mógł chłopina jeszcze trochę ciekawego napisać. :) Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi