makumba Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Cześć. Ja wybierałem się do Branny chyba już od roku, gdy tylko przeczytalem gdzieś relacje z tych wyscigów. I udało się byłem wprawdzie tylko przez kilka godzin w niedzielę, ale co zobaczyłem to moje. A górskie drogi w czechach to marzenie. Byłem wprawdzie moją Hondą XX, ale z żona i trzema kuframi, poza tym w towarzystwie innych motocykli, wiec nie mogłem polatac tak jak bym chciał. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROAR Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam! Juz za 25 dni odbeda sie wyscigi drogowe (uliczne) w czeskich Horicach 14. -15.05.11. (50km na E od Kudowej-Zdr.). Na stronce umiescilem harmonogram zawodow, link z noclegami, ceny biletow, oraz liste startowa zawodnikow. http://roadracing.pl/Horice%202011.htm W tym roku wystartuja kolejni zawodnicy z Anglii i Irlandii Pln. (bioracy udzial m.in. na Wyspie Man). Moge tylko zaznaczyc, iz status zawodow z roku na rok wzrasta...i na naszych oczach rodzi sie prawdziwie legendarny wyscig. strona oficjalna www.amkhorice.cz Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez ROAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 A tydzień wcześniej nie ma czasem wyścigów w Starym Meście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROAR Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 (edytowane) A tydzień wcześniej nie ma czasem wyścigów w Starym Meście ? Masz racje ale w Starym Mescie nie bedzie klasy OPEN 600cc oraz OPEN 1000cc...czyli czystego szalenstwa, miodu dla uszu i oczu ;) Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez ROAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 A tydzień wcześniej nie ma czasem wyścigów w Starym Meście ? Masz racje ale w Starym Mescie nie będzie klasy OPEN 600cc oraz OPEN 1000cc...czyli czystego szalenstwa, miodu dla uszu i oczu ;) Dla zainteresowanych u nas kalendarz głównie skoncentrowany na zabytkowych wyścigówkach...http://www.lightspeedteam.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=31:classic-road-racing-season-2011&catid=2:event-calendar&Itemid=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Prawdopodobnie wybiorę sie na jeden dzień (sobota) ROAR napisz czy tam sie jakies bilety kupuje, oraz gdzie warto sie ustawić by najprzyjemniej sie oglądało ? Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Siwy, jak dalej zamierzasz sie scigac na swojej BSA to trzeba by jej troche dol silnika przepatrzec, a potem przerobic.Pisalem to twemu koledze, ale nie wiem czy dotarlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Siwy, jak dalej zamierzasz sie scigac na swojej BSA to trzeba by jej troche dol silnika przepatrzec, a potem przerobic.Pisalem to twemu koledze, ale nie wiem czy dotarlo.Adaś to możesz pisać do nas na mail masz go zresztą... bo tu trochę nie na temat.Ja jeżdzę Triumphem a mój kolega BSA :icon_razz: , cos nie cos poprzerabialiśmy w sprzętach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Odp mi ktos na pytanie ?? :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROAR Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 (edytowane) Odp mi ktos na pytanie ?? :) Juz odpowiedzialem Koledze na priva... 300 Zatacek Gustava Havla (14.-15.05.) w Horicach odbedzie sie juz za tydzien Ceny biletow, harmonogram, lista startowa, noclegi, mapa z miejscowkami znajduje sie ponizejhttp://roadracing.pl/Horice%202011.htm W tym roku procz zawodnikow z Czech, Niemiec, Holandii, Francji itd... przyjedzie tez smietanka zawodnikow real road racing z Anglii i Irlandii Pln.600ccBeattie Stephen McBride James Pearson Barton Chris Brown Andrew Woodside Paddy Gartland Paul 1000ccMcFarland Beattie Smyth Woodside McBride Brown Gartland Powiedzenie, iz wyscig 300 Zatacek w Horicach jest malym TT na wzór wyścigu z Wyspy Man...zaczyna nabierac sensu ;) Nasuwa sie tylko jedno pytanie...gdzie sa POLACY? Dlaczego nikt nie chce wziac udzialu w Czech Road Racing Cup? (mowa o 125, 250, supermono, 600cc i 1000cc ... gdyz w Klasikach dumnie reprezentuja nas Koledzy z Light Speed Team...pozdrawiam) 300 Zatacek On-Board Kalendarz Czech Road Racing Cup http://czech-cup.webnode.cz/ 07. - 08. 05. Stare Mesto 14. - 15. 05. Horice 02. - 03. 07. Radvanice 20. - 21. 08. Terlicko 03. - 04. 09. Kyjov Edytowane 7 Maja 2011 przez ROAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulit1 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 siemka my startujemy w sobotę skoro świt z Wawy leci ktoś na Horice ? Lwg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 (edytowane) W sobotę melduje się z ekipą w Horichach Edytowane 7 Maja 2011 przez gargamel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Roar spiesze w wiadomościami, bo w tym roku z tego co mi wiadomo to \na CTT w czerwcu w Horicach oprócz nas z LightSpeedTeam będą jeszcze dwie polskie geby jedna w klasie H a druga o ile się nie mylę w klasie x lub coś w tym rodzaju. W każdym razie w tym sezonie jest 4 zawodników z Polski. :) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROAR Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 (edytowane) W każdym razie w tym sezonie jest 4 zawodników z Polski. :) :icon_razz: Swietnie...spektakl nabiera barw (biało-czerownych). Dla przypomnienia ...dla tych, ktorzy chcieliby dobrze spozytkowac nadchodzacy weekend :) Zawody 300 ZATACEK w Horicach14. (sobota -treningi) 15. (niedziela- wyscigi) oficjalny program zawodow: http://www.amkhorice.cz/cz/zavody/300-zatacek/casovy-harmonogram/ Edytowane 12 Maja 2011 przez ROAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWin_78 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 (edytowane) Warto było zobaczyć to na żywo. Wrzucam kilka swoich zdjęć dla tych co mieli być, a nie byli (co nie, Rudy?) :wink: Edytowane 15 Maja 2011 przez TWin_78 Cytuj Yamaha XJ600Honda CBF 1000AHonda VFR1200F DCTBMW K1300R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi