tubapl Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 qrna to nie jest kopulatornia tylko ZLOT panowie :mrgreen: hehehehe,kopularnia moze nie ale ciezko sie zasypia czujac biegajacy oddech virusa w tle :D ale fakt faktem,bedziem lezec gdzie badz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 qrna to nie jest kopulatornia tylko ZLOT panowie Qrna,jak na Twój avatar patrze,to mi sie od razu seksu odechciewa.A nóż-widelec ktos podobny sie utrafi :D :) :mrgreen: :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Ja nie wiem, czy Rzyki i Goorka to przezyja :twisted: ale jak najbardziej sie pisze na to :D Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Ja x 2 się piszę.Tylko mi osobny pokój zrezerwować :)He he mimo i tak nie uciekniesz przed wszędobylskim okiem aparatu (Saruman czuwa 8) ) - znowu będziesz klamry przy butach zapinał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 PGR napisał :No qrwa obie rece nogi i odbyt na liscie obecnych składam Na co nam Twoje ręce i nogi, jedynie resztę pozostaw gawiedzi !!!A na Rzyki to sie piszę !6 - AdamS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 No to zjeby ja chyba tez poajde , postaram sie bycna 85% tylko mi gosci z bramy schowajcie bo ja tak dlugo niepozyje ;)A ja moge spac z virusem :) i jeszcze jak bede to *2 :DPGR z**bie glupi piszre i pisze na gg odezwalbys sie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 Szramer: aleśmy poustalali wszyscy wszystko wiedzą Pipcyk: Taaa, ale będzie szansa w Bieszczadach No to poustalane tylko co ustaliliśmy :?: :mrgreen: :D CO ZA ZJEBY ALKOHOLE JEDNE :D :D :twisted: 8) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 A więc ustalamy termin ostatni weekend czerwca. To ja się nie załapie :D :D :D Mam egzaminy na uczelni :D :D :D Eh, wielka szkoda, może w następnym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 Ja w sumie tez nie wiem jak bedzie z egzamami ale cos sie wymysli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 :twisted: :twisted: :twisted: :buttrock: ;) :clap: Ja też, ja też ;) ;) ;) ;) ;) :D :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 :twisted: :twisted: :twisted: :buttrock: ;) :clap: Ja też' date=' ja też ;) ;) ;) ;) :D ;) :mrgreen:[/quote']a ja nie ,nie ;) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 A ja bezapelacyjnie: TAK :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 Witam No i ja bym pojechal gdyby sie znalazlo miejsce,prosze o wpisanie na liste,dla mnie pokoj z klimatyzajca ,TV i jakas kobita motocyklistka ktora bedzie cierpliwie czekac w lożeczku az wroce :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 I zastanie ją ranek :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 I zastanie ją ranek :mrgreen: :) PGRku dodaj, ze poranki sa u nas zimne :mrgreen: , a klimatyzacja bedzie jak sobie okno otworzy! :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi