tubapl Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 PGR napisał: qrna to nie jest kopulatornia tylko ZLOT panowie :mrgreen: hehehehe,kopularnia moze nie ale ciezko sie zasypia czujac biegajacy oddech virusa w tle :D ale fakt faktem,bedziem lezec gdzie badz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Cytat qrna to nie jest kopulatornia tylko ZLOT panowie Qrna,jak na Twój avatar patrze,to mi sie od razu seksu odechciewa.A nóż-widelec ktos podobny sie utrafi :D :) :mrgreen: :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Ja nie wiem, czy Rzyki i Goorka to przezyja :twisted: ale jak najbardziej sie pisze na to :D Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 mimo_ck napisał: Ja x 2 się piszę.Tylko mi osobny pokój zrezerwować :)He he mimo i tak nie uciekniesz przed wszędobylskim okiem aparatu (Saruman czuwa 8) ) - znowu będziesz klamry przy butach zapinał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 PGR napisał : Cytat No qrwa obie rece nogi i odbyt na liscie obecnych składam Na co nam Twoje ręce i nogi, jedynie resztę pozostaw gawiedzi !!!A na Rzyki to sie piszę !6 - AdamS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 No to zjeby ja chyba tez poajde , postaram sie bycna 85% tylko mi gosci z bramy schowajcie bo ja tak dlugo niepozyje ;)A ja moge spac z virusem :) i jeszcze jak bede to *2 :DPGR z**bie glupi piszre i pisze na gg odezwalbys sie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 Szramer: Cytat aleśmy poustalali wszyscy wszystko wiedzą Pipcyk: Cytat Taaa, ale będzie szansa w Bieszczadach No to poustalane tylko co ustaliliśmy :?: :mrgreen: :D CO ZA ZJEBY ALKOHOLE JEDNE :D :D :twisted: 8) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 Pipcyk napisał: A więc ustalamy termin ostatni weekend czerwca. To ja się nie załapie :D :D :D Mam egzaminy na uczelni :D :D :D Eh, wielka szkoda, może w następnym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 Ja w sumie tez nie wiem jak bedzie z egzamami ale cos sie wymysli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 :twisted: :twisted: :twisted: :buttrock: ;) :clap: Ja też, ja też ;) ;) ;) ;) ;) :D :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 Cytat :twisted: :twisted: :twisted: :buttrock: ;) :clap: Ja też' date=' ja też ;) ;) ;) ;) :D ;) :mrgreen:[/quote']a ja nie ,nie ;) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 A ja bezapelacyjnie: TAK :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 Witam No i ja bym pojechal gdyby sie znalazlo miejsce,prosze o wpisanie na liste,dla mnie pokoj z klimatyzajca ,TV i jakas kobita motocyklistka ktora bedzie cierpliwie czekac w lożeczku az wroce :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 I zastanie ją ranek :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 PGR napisał: I zastanie ją ranek :mrgreen: :) PGRku dodaj, ze poranki sa u nas zimne :mrgreen: , a klimatyzacja bedzie jak sobie okno otworzy! :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi