Delfii Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 PiGiR - tyż bym się pisał na Dziurkę, ale nie wiem jak daleko będzie posunięta budowa mej chałupy :roll: . No chyba, że np.: Złapię gumę w Niedziele, a w Niedziele warsztaty nieczynne :crossy: :arrow: :mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Bus ?? oj widze Michal ze naogladales sie BangBusow :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 właśnie...zabrałby nas kto.... :| Spoko' date=' właśnie jestem na etapie organizowania Zjeb-busa II na imprezę do Rzyków[/quote'] Michał, wyczaisz w tym busie jeszcze ze dwie miejscówki :?: :?: :?: (moze być na dachu, w bagażniku), bo ja tez chce na rzyki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Ja pierdziele a miała być spokojna kameralka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Peguś, Złotko, jaka kameralka?? Pacyfikacja Rzyk jest już przesądzona :mrgreen: :crossy: Pytałem się już Michała na PW, ale tak na wszelki wypadek - znajdzie się może jeszcze jedna wolna miejsówka od Wawy?? W razie jakby nie - to kto pisze sie na jazde pokunciem ze Stolycy? :mrgreen: :crossy: PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Yaca niebiercie bo on jeszcze na kocich mordach jedzie jeszcze , szczyl 4umowy :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Ale ja lubie takie bemowskie kotki. Yaco wbijaj się do busa na wentyl :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuadMan Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Cześć, Wszystkim. Ale chat się tu zrobił :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Luudzie, litości, nie mam czasu tego wszystkiego czytać. W skrócie: oczywiście jadę, na zwiedzanie browaru też się piszę. Zabrałbym się z Krasnalem i resztą ekipy. Nara. QuadMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 No to super Quad tylko uwazaj na dresa żeby Ci się znowu do moto nie dobierał :crossy: Czyli piszę Cię na poniedziałkową listę i nocleg z niedzieli na poniedziałek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 W tamacie zjeb-busa sprawa wygląda następująco: zakupiłem sobie 9 osobowego MB 100 specjalnie do wyjazdów na południowe imprezy :crossy: Jednak po mimo, że dziś go clę nie wiem czy w naszym popie..nym kraju uda mi się go w ciągu tygodnia zarejestrować bo ta procedura u nas może trwać nawet do 3 tygodni :eek2: :evil2: :crossy: Jeżeli tak to załoga jest taka: Ekipa siedlecka:1. Andrzej2. Zbycho3. Żul :?: Ekipa W-wska:4. Agghia :?:5. Martka 6. Dark :?:7. Maniek.8. Aśka9. Wasz jakże uroczy i przystojny kierowca :clap: Gdyby ktoś z wyżej wymienionych wypadł z listy to następnym, który się zgłosił jest Yaco. Zrzutka 40-50 PLN - zależy po ile będzie paliwo i gdzie będziemy jeździli. Bo tak myslałem coby wracając skoczyć do Auschwitz i Wieliczki. Ps. jak tak się patrzę na skład to chyba jednak będzie bang bus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Michal a ktorego dnia i o ktorej Wy jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 sprawa do uzgodnienia z ekipą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 pidżi ja tez na zwiedzanie browaru sie pisze na 85%. przeca Ci mowilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Chętnie będę do niedzieli do oporu, przejadę się z Wami do Węgierskiej Górki, ale w poniedziałek muszę być w pracy od wczesnego ranka więc proszę mnie nie ujmować w drugim noclegu oraz w zwiedzaniu browaru. Jakoś to będę musiał przeżyć:crossy: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Ekipa siedlecka:1. Andrzej2. Zbycho3. Żul :?: Ekipa W-wska:4. Agghia :?:5. Martka 6. Dark :?:7. Maniek.8. Aśka9. Wasz jakże uroczy i przystojny kierowca :crossy: Gdyby ktoś z wyżej wymienionych wypadł z listy to następnym, który się zgłosił jest Yaco. Zrzutka 40-50 PLN - zależy po ile będzie paliwo i gdzie będziemy jeździli. Bo tak myslałem coby wracając skoczyć do Auschwitz i Wieliczki. Ps. jak tak się patrzę na skład to chyba jednak będzie bang bus a OWCA??????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi