PGR Opublikowano 23 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 Cotlet szramera se odpuść nima go, ale znjadziemy Ci jakie mięcho na wieczór... 8) Słyszałem, że Quadman będzie :mrgreen: :arrow: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 23 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 Słyszałem, że Quadman będzie Takk,i w nowym dresie na dodatek :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 23 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 Wy sie Quadman'a nie czepiajcie bo przywiezie ze sobą jakieś dresy i bedziemy mieli przekichane, nawet fire power Pipcyka nie pomoże :D :mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 23 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 kuce....chyba nie dam rady sie stawic.. :ehz: :cry: :| ..od pierwszego licpa jade do kraju tzw ku*ew i szatana(holandia) zarobic na byt....a wczesniej gdzies sie zbieramy? pozdraiwam!tuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Wczoraj z pojechalismy zarezerwować domki z Rzykach.Zarezerwowalismy trzy domki osmioosobowe czyli miejsc noclegowych bedzie razem 24. Impreza jest z 3 na 4 lipca w Rzykach w osrodku jak w zeszłym roku. Osrodek wyładnial zreszta sami zobaczycie. Chcialabym ustalic liczbe uczsetnikow tej imprezy zeby w razie koniecznosci zarezerwowac dodatkowy domek. Czas nagli wiec prosze o potwierdzenie obecnosci. Jesli kogos pominelam w liscie to sorki zaraz sie skoryguje. Lista osob, ktorzy zaszczyca swoja osoba spotkanie forumowe w Rzykach Praciakach:1. Redwater + 2 osoby (Anula pozdrawiam! :D Musisz koniecznie byc!)2. Pipcyk3. Goffa4. PGR5. Cotlet6. Darek7. Delfi8. Vit9. Amazonka10. WMax plus Kasia (koniecznie!)11. Krasnal (obecność obowiązkowa, nia ma to tamto! :) )12. Holly (j/w :mrgreen: )13. Broda (j/w :mrgreen: )14. QuadMan15. Mimo ( plus kobita?? :D )16. Askot (bedziesz?)17. Groopa z WG: tzn Piekny + Dominik (beda czy nie? PGR sie popytaj, please :mrgreen: )Prosze o potwierdzenie. :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 jeżeli nie wydarzy się nic co by było niezależne ode mnie to jade na 100% nie przepuszcze takiej imprezy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 ...Osrodek wyładnial...I po co ???? :D 14. QuadMana gdzie: + nowe dresy ???? :lol: Potwierdzam przyjazd i najazd :D PS. PiDŻiEr - co ze zwiedzaniem browara w Żywcu :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Co do browaru w Zywcu to byl pomysl kolegi PGRa. :D Podobno druga noc tj z niedz na poniedz spedzimy w Weg. Dziurce wiec....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milka Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Heeej HeeejJak tak czytam to coraz bardziej mi się zaczyna to podobać. Tylko czy jakieś miejsce jeszcze się dla mnie znajdzie ??? Jeśli tak to pomolestuję brodę żeby mnie wziął, a jak się nie da to krasnalka - mniejszy jest to i łatwiej go będzie :lol: PS. Muszę się postarać o wolne na poniedziałek :D może byc ciężko :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Narazie tyle wiem, że ?,ale nawet jakby sie nawyrabiało, to kaskę przywiozę Wam Pipcyki osobiście do Andrychowa, to może i jakąś kiełbasę pokoju spalimy przy okazji !Posdrófka ! AdamS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Askot masz być bo jak nie to MEGA TOMBA Pipcyka Cie czeka... :D Co do zwiedzania browca w Żywcu to w tym tygodniu dowiem się konkretów jak sprawa wygląda. Goffa do zjeboof z WG dodaj jeszcze mojego zjebanego brata 8) A co do kontynuacji w WG to tez bede musiał nad tym poprawcować... Znajdzie sie jakies fajne miesjce do puszczenia z dymem :mrgreen: :) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Chocby sie walilo, palilo, zapilo, itd. to ja jestem na 100% :mrgreen: PGR juz wie ze bedzie mial moj zadek zaraz za soba - jeszcze tylko nie wiem jak ja te beczki na bike'a zabiore ale cos sie wymysli! :mrgreen: A co do zakwaterowania to ja nawet na polu moge spac (pewno i tak nie bede sam) - zebym tylko cos do picia przy sobie mial a reszta to juz niewazne! :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Lista cd... Lista osob, ktorzy zaszczyca swoja osoba spotkanie forumowe w Rzykach Praciakach: 1. Redwater + 2 osoby (Anula pozdrawiam! Musisz koniecznie byc!) 2. Pipcyk 3. Goffa 4. PGR 5. Cotlet 6. Darek 7. Delfi 8. Vit 9. Amazonka 10. WMax plus Kasia (koniecznie!) 11. Krasnal (obecność obowiązkowa, nia ma to tamto! ) 12. Holly (j/w ) 13. Broda (j/w ) 14. QuadMan 15. Mimo ( plus kobita?? ) 16. Askot (bedziesz?) 17. Groopa z WG: tzn Piekny + Dominik (beda czy nie? PGR sie popytaj, please ) 18. Ganczar19. Poczwar (jedzie nasz hardcorowiec? :mrgreen: )20. Black Jack przez nas zwanyJacusiem (jedziesz Jacus??)Prosze o potwierdzenie. Liczyc tzn placic bedziecie na miejscu, nie ma zadnych wplat na konto do mnie.Koszt domku 120 zeta za dobe plus zarcie grochowka lub bigos (przeca jesc cos trzeba :mrgreen: )Koszt na jedna osobe noclegu w Rzykach wychodzi 15zeta do tego doliczymy porcje wyzej wspomnianej grochowki lub bigosu (kwote podam wkrotce). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 To są tak w ogóle Rzyki obok Andrychopwa, wadowic, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Innych nie ma :D Jak dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi