m16 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 1. I tak ich nie bedzie skutecznie widac Jak sa dobrze zrobione to widac2. Prawo tego nie wymaga Fakt3. Wygodniej jest machnac rekaNo nie wiem - jezdrzac na jawce sie omalo gosciowi pod kola nie wpiepszylem bo nie mialem jak wystawic lapy do skretu w lewo (bo musialem bieg zmienic)4. A po co sobie zycie utrudniac sterta kabli ?No tu to Ci musze racje przyznac ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeNi Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 1. Nie będzie widać kieruków na żarówkach 21w??2. Ale ja to zmienie :mrgreen: :mrgreen:3. To nie prawda, bo ja nie znosze machać tymi rękami (to tylko utrudnienie) i to dla tego chcem je zamontować4. Jak sie dobrze zrobi to tej sterty nie będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 VeNi ja mam juz "malutkie" :clap: doswiadczenie z kierunkami w mrowerze - w miescie.W DT uzywam ich tylko gdy jade z plecaczkiem w nocy. W dzien jak nic za mna nie jedzie ani razu nie podnosze reki ani nie wlaczam kierunku - bo po co.Be kierunkow zycie jest latwiejsze :) , no chyba ze mozesz spowodowac zagrozenie na drodze - ale od tych "nielicznych" przypadkow sa lapki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 VeNi ja mam juz "malutkie" :clap: doswiadczenie z kierunkami w mrowerze - w miescie.W DT uzywam ich tylko gdy jade z plecaczkiem w nocy. W dzien jak nic za mna nie jedzie ani razu nie podnosze reki ani nie wlaczam kierunku - bo po co.Be kierunkow zycie jest latwiejsze :) , no chyba ze mozesz spowodowac zagrozenie na drodze - ale od tych "nielicznych" przypadkow sa lapki :D Tak Daniel nie używasz, ale to dlatego ze swieca gorzej niz lampki na choince 8) Moje dobrze swiecily w simsonie, jak dobrze zrobisz w tej jawce to tez beda swiecic. Zapytaj josera jak on zrobil Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 daj sobie chłopie spokójodłóż kasę na dobre czasy, pojeźdźij jeszcze troszkę w kiepskim kasu na tej jawencjiza jakiś czas ją sprzedasz bo bedziesz chciał np mz albo jawę sobie kupić a przez te kierunki twoja jawka wartości nie nabierze Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 No to Ci powiem o kierunkach za 80 zł kupojesz jakieś tanie obudowy przerywacz to miałem schemat przerywacza elektronicznego co w praktyce taniej wyniesie niz kupno zwykłego niepotrzebny ci akumulator a zasilanie podprowaź od sygnału ,żarówki 6V 2W i wła la schemat możesz znaleść wpisując w wyszukiwarke elektronika i tam bedą jakieś amatorskie schemaciki które nie jest trudno samemu zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Jak żarówki maja mieć 2W to lepiej odrazu sobie dać spokój. Ja mam 2W w podświetleniu prędkościomierza i moge powiedzieć że to daje gówno nieświatło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Jak żarówki maja mieć 2W to lepiej odrazu sobie dać spokój. Ja mam 2W w podświetleniu prędkościomierza i moge powiedzieć że to daje g*wno nieświatło.Dokladnie :clap: 21 W to minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Greedo jak naladuje aku, swiecami mi wysmienicie ... nawet w sloncu ... tylko po co mi kierunki na bezdrozach :clap: , w miescie tez obchodze sie bez nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi