VeNi Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Mam teraz troche siana (170zetów) i nie wiem co kupić... Moge albo zainwestować i zamontować kierunki, albo kupić jakiś dobry olej zamiast miksola i kupić sobie jakiś lepszy kask (od mojego)... P.s. Tylko mi nie mówić zebym uzbierał i zmienił moto... Pozdro VeNi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Ja bym kupił dobry olej ale wybór należy do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Z oleju twoje moto bedzie bardziej zadowolone :D ja do ogarusa leje Castrol 2TT za 31 zeta :D :) Mozesz tez zainwestowac z lekkie naprawy ktore napewno istnieja ;d :) :D :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 kup kask i kierunki kask cos około 80 zł a kierunki też cos koło tego więc nic tylko zwiedzać sklepy :clap: chyba że interesują cie kaski lepszych i znanych firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 jak chcesz jakies kierunki fajne to kolega kupil do skutera na allegro...takie przyciemniane za 45zl chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeNi Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Ej Mati... Z kąd ty wytrzasnołeś kierunki za 80zł??? Jak mi wszyscy mówiom że kierunki som po jakieś 150 zł(w jawce)... To jak wiesz jak zrobić kierunki za 80 to błagam cie powiedz mi!!! Pozdro VeNi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Ja bym przede wszystkim kupił kask bo pewnie masz cos tornadopodobnego :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Na instalacje z kierunkami Ci niestarczy. Potrzeba około 250zł. NA Twoim miejscu kupiłbym sobie jakiś dobry kask.- kask będziesz miał, a olej i tak spalisz. Ja jeżdrzę na oleju still & Quaker state. Ale wybór należy do ciebie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Kurna, do jawki, rometa itp to mozna przy takich obciazeniach jak sa w tych silniczkach lac nawet mixol Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Mixol to syf. Jeszcze nigdy nielałem do mojej jawki tego syfu i nigdy nienaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Ja :oops: z braku kasy nalalem Orlen Semisyntetic za 16zl ... :| i zrobilem juz 600km w 2 dni. Mam nadzieje ze nie zaszkodzi. W kazydm razie kierunki w starym motorowerze to jedna wielka pomylka.A kaski typu tornado/tiger-złom nie nadaja sie nawet na rower i niech nikt nie chrzani mi tu o predkosciach ... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 170 zeta powiadasz?? Na kierunki ci nie styknie. Bo to z przeróbką instalacji około 250 - 300 zeta.Na kask też nie bardzo. Dolna półka tych lepszych zaczyna się koło 250 zeta (Tyle kosztuje najtańszy otwarty Caberg). A olej i tak spali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Kupuj kask i olej, bo to sie bardziej przyda. I bedzie lepiej i dla moto i dla Ciebie, a jak sprawnie machasz rekami to kierunki nie sa wcale taka niezbedna sprawa, szczegolnie przy takich predkosciach. A i pamietaj jak wczesniej przez dluzszy czas lales mixol, a teraz chcesz nalac cos lepszego to sciagnij glowice i zmyj nagar z tloka, bo jak nalejesz lepszy olej ten nagar moze sie rozpuscic i nie bedzie za ciekawie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 W kazydm razie kierunki w starym motorowerze to jedna wielka pomylka.A to czemu ? VeNi - jesli dobrze to rozegrasz to na kierunki Ci styknie.Kto powiedziedział, że rzeczy typu oprawki musi kupować nowe ? Ja bym robil kierunki - to Ci sie przyda jesli masz zamiar dluzej jawka pojezdzic.Na kask Ci niebardzo styknie a olej jak lales zawsze mixol to nie widze wiekszego sensu zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 A to czemu ? 1. I tak ich nie bedzie skutecznie widac2. Prawo tego nie wymaga3. Wygodniej jest machnac reka i to tylko w korkach/zagrozeniach, w innym wypadku mozna w ogole nie sygnalizowac - w koncu to mrower4. A po co sobie zycie utrudniac sterta kabli :clap: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi