devnull Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 jak dla mnie zablkowane tyle kolo , a drugi sie przetraszyl i pewnie zrobil to samo (blokada tylu + proba skrecania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ER6F Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 W drugim filmie to aż dziwne dlaczego ktoś miałby blokować koło na gładkiej drodze? Przestraszył się operatora kamery? Hamowanie przodem się kłania (ad. drugi rider). Zanim wypuścisz spod dupy maszynę - hamuj ile można.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 inny film: http://www.totallycrap.com/videos/videos_d..._chopper_crash/ olej? pzdr dziwne.i to 2 naraz poleciely.ale dymek poszedl jakby hamowal ?!!! jak dla mnie zablkowane tyle kolo , a drugi sie przetraszyl i pewnie zrobil to samo (blokada tylu + proba skrecania) W drugim filmie to aż dziwne dlaczego ktoś miałby blokować koło na gładkiej drodze? Przestraszył się operatora kamery? Hamowanie przodem się kłania (ad. drugi rider). Zanim wypuścisz spod dupy maszynę - hamuj ile można.. Tu znajdziecie dokładną odpowiedź na Wasze pytania Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 jak dla mnie zablkowane tyle kolo , a drugi sie przetraszyl i pewnie zrobil to samo (blokada tylu + proba skrecania) DLa mnei rowniez, zblokowane tylne kolo bylo przyczyna wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) inny film: http://www.totallycrap.com/videos/videos_d..._chopper_crash/ olej? pzdr LoL Moze mu sie zatrzymal silnik calkiem, alboco. W glowie mi sie nie miesci gleba na prostej drodze ;) A potem gleba typa ktory mogl go 15 razy ominac ;) Edytowane 28 Kwietnia 2010 przez G3d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 w końcu harlejowcy :icon_twisted: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Tu znajdziecie dokładną odpowiedź na Wasze pytania Pozdro a kto przetłumaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 a kto przetłumaczy? Pierwszy rajder zblokował przednie koło i się wyglebił. Drugi rajder spanikował hamując i też się wyglebił :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachu666 Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Co do druiego filmiku. Tlumacza tam, ze spanikowal i przypomina mi sie filmik jak koles przy ponad 100km/h na autostradzie przejezdza przez krakse na autostradzie nawet nie drgnąwszy w chmurze dymu. Trzeba miec nerwy ze stali i zachowac zimna krew. A w tym przypadku zachowac troche wiekszy odstep, choc kto moze przewidziec cos takiego na prostej drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 (edytowane) Co do pierwszego filmiku Mi się wydaje żę najnormalniej w świecie wszedł za szybko w zakręt a potem brak doświadczenia i : Albo odpuścił gaz albo przyhamował albo to i to Pech chciał żę za zakrętem nie było pola tylko barierka i kilka metrów w dół nic . Edytowane 17 Maja 2010 przez Vivaldi_V1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Co do druiego filmiku. Tlumacza tam, ze spanikowal i przypomina mi sie filmik jak koles przy ponad 100km/h na autostradzie przejezdza przez krakse na autostradzie nawet nie drgnąwszy w chmurze dymu. Trzeba miec nerwy ze stali i zachowac zimna krew. A w tym przypadku zachowac troche wiekszy odstep, choc kto moze przewidziec cos takiego na prostej drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaG_1975 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Zimna krew? czy nie zdążył zareagować i przejechał bezwładem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Zimna krew? czy nie zdążył zareagować i przejechał bezwładem...? Stop mu się zaświecił, więc zdążył zareagować. A zimna krew dlatego, że nie ścisnął panicznie klamki i się nie wyglebił :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneer Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Stop mu się zaświecił, więc zdążył zareagować. A zimna krew dlatego, że nie ścisnął panicznie klamki i się nie wyglebił :clap: Wydaje mi się, że będąc bliżej widział więcej, niż jest na filmie, bo dym mu nie zasłaniał. Przyhamował, ocenił sytuację i przejechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi