Skocz do zawartości

Ogromny problem !! katastrofa ! ludzie ratunku !!

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie pomocy !! stała sie katastrofa, jeżdżąc dzis na mojej furmance exc 400 ,,Dominikowej" przewrócilem sie na trawie dzisiaj , niegroźnie bo zachaczylem kierownicą o ziemie przy zakręcie i sie położyłem po prostu, no ale zobaczyłem że lekko porysowałem lewy boczek od chłodnicy. Da sie to jakoś wypolerować?? żeby nie było śladu?? bo z tą drobną ryską ten motor juz sie tak nie prezentuje jak wcześniej, nie wiem co robić, jak tato wróci z pracy i to zobaczy to mnie zabije !! ludzie ratunku !! co zrobić z taką drobną ryską ??

HAHAHAHAHAHAH :clap: ps. ciekawe kto to weźmie na serio ? :)

hehe :) ale tym postem chciałem uprzedzić ludzi którzy zaśmiecają forum róznymi pierdołami typu: Pomocy, moja naklejka na wahacz:) to post Słabka ale nie wnikam :D hehe, ale niema to jak siedząc sobie na gg pisze do mnie duzo ludzi i pytają : ile ktm na do setki ?? jaki jest v max ?? i czy jest mocniejszy od mz 250 ? bo chyba nie moze byc mocniejszy bo to 125 :D to tylko podstawowa wersja pytań z którymi codziennie musze sie uporać:clap: dlatego ludzie ! komunikat:) zanim zadajecie pytania to poszukajcie jakichś informacji wcześniej żeby coś na ten temat juz wiedziec :D a nie z takimi pytaniami denerwowac ludzi :) hehe, pozdro

chciałem uprzedzić ludzi którzy  zaśmiecają forum róznymi pierdołami typu: Pomocy, moja naklejka na wahacz:) to post Słabka ale nie wnikam

naklejka na wahacz spełnia także funkcję ochronną więc mnie nawet nie wkur****... gdybyś zobaczył lewą stronę mojego wahacza to byś się kur** zdziwił, nie skomentuje tego z bardziej brutalny sposób... :?

chcesz się czepiać to czep się prądu

strzałek twoja odpowiedź jest w deche :clap: super hehehe :D to z trawą jest najlepsze :D a co do Słabka powiem tyle: gośc na gg jak rozmawiamy sami zachowuje sie o 360 stopni inaczej niż na tym forum, ja gg wypytuje sie o wszystko, radzi sie itd a na forum to cwaniak, który próbuje każdego pouczać, mówi o sprawach z któymi nawet nie miał styczności i jego odpowiedź skomentuje w ten sposób: HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAA :) :D :)

Enduroman...wszystko w pożądku, ale zauważ, że 360 stopni, to kąt pełny. Żeby zachowywać się inaczej niż na forum, musiałby być inny o kąt różny od 360 :clap: Na przykład 180. Jak obrócisz się o 360 stoisz dokładnie w ten sam sposób. Całkowity odrwót daje tylko 180. Pozdrawiam i bez urazy.

Enduroman...wszystko w pożądku, ale zauważ, że 360 stopni, to kąt pełny. Żeby zachowywać się inaczej niż na forum, musiałby być inny o kąt różny od 360 :clap: Na przykład 180. Jak obrócisz się o 360 stoisz dokładnie w ten sam sposób. Całkowity odrwót daje tylko 180. Pozdrawiam i bez urazy.

On jest do tego stopnia skretyniały, że jemu takie tłumaczenia już nie pomogą :?

szczerze :?: mam dość niektórych ludzi z forum...

- jedni doszli jako nowi i cwaniakują;

- drudzy mimo swojej długiej kadencji zmieniają się na coraz to gorsze;

- trzeci dalej pozostali sobą i za to ich cenię.

Powiem otwarcie, zawieszam tymczasowo moją forumową obecność... Powód :?: Niech to zostanie w moich myślach...