Enduroman Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Ludzie pomocy !! stała sie katastrofa, jeżdżąc dzis na mojej furmance exc 400 ,,Dominikowej" przewrócilem sie na trawie dzisiaj , niegroźnie bo zachaczylem kierownicą o ziemie przy zakręcie i sie położyłem po prostu, no ale zobaczyłem że lekko porysowałem lewy boczek od chłodnicy. Da sie to jakoś wypolerować?? żeby nie było śladu?? bo z tą drobną ryską ten motor juz sie tak nie prezentuje jak wcześniej, nie wiem co robić, jak tato wróci z pracy i to zobaczy to mnie zabije !! ludzie ratunku !! co zrobić z taką drobną ryską ?? HAHAHAHAHAHAH :clap: ps. ciekawe kto to weźmie na serio ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Ejjjjj prima aprilis juz byl :) :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Ty tą urwaną chłodnicę nazywasz małym zadrapaniem?? Ciekawe jak wygląda duże?? :mrgreen: :) :lol: P.S. Początkowo wziąłem na serio :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 hehe :) ale tym postem chciałem uprzedzić ludzi którzy zaśmiecają forum róznymi pierdołami typu: Pomocy, moja naklejka na wahacz:) to post Słabka ale nie wnikam :D hehe, ale niema to jak siedząc sobie na gg pisze do mnie duzo ludzi i pytają : ile ktm na do setki ?? jaki jest v max ?? i czy jest mocniejszy od mz 250 ? bo chyba nie moze byc mocniejszy bo to 125 :D to tylko podstawowa wersja pytań z którymi codziennie musze sie uporać:clap: dlatego ludzie ! komunikat:) zanim zadajecie pytania to poszukajcie jakichś informacji wcześniej żeby coś na ten temat juz wiedziec :D a nie z takimi pytaniami denerwowac ludzi :) hehe, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zes mnie kurna wystraszył :clap: :) :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 hehehe :clap: Dominik , niema to jak zadrapać boczek co nie ?? :) hehehe to taki post jajcarski bo strasznie mi sie nudzi :D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Kurdre cięzka sprawa. Jak masz zadrapany boczek to musisz zebrac swiadków wypadku i niech Ci PZU wypłaca za nowy. A najlepiej to zaskarż kolesia co tą trawe posadził albo jest za nią odpowiedzialny. :clap: :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Ja pieprze, ale mamy Rzeźników na Forum, Zbeszcześciłeś dobre imie KTMa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 chciałem uprzedzić ludzi którzy zaśmiecają forum róznymi pierdołami typu: Pomocy, moja naklejka na wahacz:) to post Słabka ale nie wnikamnaklejka na wahacz spełnia także funkcję ochronną więc mnie nawet nie wkur****... gdybyś zobaczył lewą stronę mojego wahacza to byś się kur** zdziwił, nie skomentuje tego z bardziej brutalny sposób... :? chcesz się czepiać to czep się prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 strzałek twoja odpowiedź jest w deche :clap: super hehehe :D to z trawą jest najlepsze :D a co do Słabka powiem tyle: gośc na gg jak rozmawiamy sami zachowuje sie o 360 stopni inaczej niż na tym forum, ja gg wypytuje sie o wszystko, radzi sie itd a na forum to cwaniak, który próbuje każdego pouczać, mówi o sprawach z któymi nawet nie miał styczności i jego odpowiedź skomentuje w ten sposób: HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAA :) :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Enduroman...wszystko w pożądku, ale zauważ, że 360 stopni, to kąt pełny. Żeby zachowywać się inaczej niż na forum, musiałby być inny o kąt różny od 360 :clap: Na przykład 180. Jak obrócisz się o 360 stoisz dokładnie w ten sam sposób. Całkowity odrwót daje tylko 180. Pozdrawiam i bez urazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Enduroman...wszystko w pożądku, ale zauważ, że 360 stopni, to kąt pełny. Żeby zachowywać się inaczej niż na forum, musiałby być inny o kąt różny od 360 :clap: Na przykład 180. Jak obrócisz się o 360 stoisz dokładnie w ten sam sposób. Całkowity odrwót daje tylko 180. Pozdrawiam i bez urazy.On jest do tego stopnia skretyniały, że jemu takie tłumaczenia już nie pomogą :? szczerze :?: mam dość niektórych ludzi z forum...- jedni doszli jako nowi i cwaniakują;- drudzy mimo swojej długiej kadencji zmieniają się na coraz to gorsze;- trzeci dalej pozostali sobą i za to ich cenię. Powiem otwarcie, zawieszam tymczasowo moją forumową obecność... Powód :?: Niech to zostanie w moich myślach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 ano faktycznie hehe :clap: ale ok, kłutnie sa bez sensu :) wszyscy motocyklisci to jedna rodzina :D a co do Słabka to lepiej bedzie jakby nie męczył mnie juz na gg, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi