Syrek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Bielizna i skarpetki są cool, mam ju drugi sezon :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ja mam tą Grene i generalnie jestem zadowolony. Stary model (cały czarny) trochę się mechaci po praniu, ten GWT już nie. Żonka kiedyś mi kupiła jakąś koszulkę termo w Tchibo za cenę podobną do tej lidlowej i chociaż ma dodatkową warstwę na nerach, co jest fajne, to jej "termoaktywność" jest wyraźnie gorsza niż w Grene. Z tego co piszecie to kupię chyba ten komplecik z Lidla - mam nadzieję że będzie o tyle lepszy o ile jest droższy :icon_biggrin: A stojak też łyknę - dzięki za rekomendację, oczko82 :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Panowie a korzystal ktos lub slyszal opinie o tej myjce cisnieniowej ktora oferuja w LIDLU: PARKSIDE PHD 150 ? Bo cena jest calkiem atrakcyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek33 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Ten pokrowiec na moto jest coś wart ? Czy lepiej coś innego kupić. Ktoś testował te klucze i śrubokręty ? Nie rozpadną się bo jednym mocniejszym dokręceniu ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mef Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 A ja mam ważne pytanie, czy u Niemców było to samo co u nas w gazetce czy coś więcej?? bo zależało by mi na tankbagu i kilku innych rzeczach, ale jeśli jest tylko to co w gazetce to trochę bida... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 A ja mam ważne pytanie, czy u Niemców było to samo co u nas w gazetce czy coś więcej?? bo zależało by mi na tankbagu i kilku innych rzeczach, ale jeśli jest tylko to co w gazetce to trochę bida... Na początku tematu napisałem co tutaj jeszcze było.Żadnych tankbagów nie było. Oferta się odrobinę różni ale tylko odrobinę. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterr86 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Ten pokrowiec na moto jest coś wart ? Czy lepiej coś innego kupić. Ktoś testował te klucze i śrubokręty ? Nie rozpadną się bo jednym mocniejszym dokręceniu ? :P te oczkowe klucze jezeli sa chrome vanadium to sie nadaja jak najbardziej. jakies 2 tygondnie temu sprzedawali koplet 22 kluczy wlasnie chrome vanadium i daja rade. co nawet mozna wyczuc po ich wadze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 te oczkowe klucze jezeli sa chrome vanadium to sie nadaja jak najbardziej. jakies 2 tygondnie temu sprzedawali koplet 22 kluczy wlasnie chrome vanadium i daja rade. co nawet mozna wyczuc po ich wadze ;) Jesli oceniasz klucze po wadze to powodzenia :D Ja kupilem ten zestaw - 22 klucze za 50zl. Generalnie do majsterkowania beda ok, ale widac ze miekki material. Klucz 8ke w palcach udalo mi sie zgiac, wiec dlugo nie pozyja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterr86 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 (edytowane) przeciez nie pisalem ze sa to jakies super profesjonalne klucze. a co do wagi to porownaj sobie za te same pieniadze wage i wytrzymalosc tych kluczy z kluczami np. tesco. z tego co wiem jezeli klucz jest wykonany z dobrego materialu to tez musi posiadac odpowiednia wage. Edytowane 11 Kwietnia 2010 przez peterr86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Googi Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 to ja sobie łykne nerkowiec bo cos ostatnio mocno wieje ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Jako ze nie bylem do konca zadowolony z grene , a ze bielizna narciarska z lidla dawala rade ( byc moze to ta sama co motocyklowa) to postanowilem zainwestowac w kpl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Śrubokręty kupiłem w zeszłym roku. Są takie sobie. Krzyżak zaczął się "zjeżdżać" po paru użyciach, płaskie się trzymają. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damork Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 (edytowane) Byłem, zaopatrzyłem się w to a nawet i owo (pas i rękawice jako zapasowe) i mam pytanie do Warszawiaków - czy ktoś się może jeszcze po pas by nie wybierał, a był w miarę szczupły i potrzebował rozmiaru L czyli 85-105 cm? Bo zanabyłem sobie taki rozmiar i jak się w domu przymierzyłem to jest na styk, własciwie pasowałby mi XL. Wymienić już nie wymienię, bo opakowanie pod sklepem zutylizowałem żeby mi się zawartość do torby zmieściła, ale nufkasztukanieśmigana z metką nawet ;) To gdyby ktoś się po L-kę wybierał, zanabył XL i byśmy się zamienili? Hę? Edytowane 12 Kwietnia 2010 przez Damork Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Googi Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ... po szkole wpadłem do lidla i nic ;/ same małe rozmiary . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damork Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Ja byłem w sumie dość wcześnie, tak około 9.30 i już wszystko było mocno przebrane, tak że nie dziwi mnie specjalnie że po południu zupełna cienizna została. Jeśli się nikt nie trafi to trudno - ta L-ka się na mnie zapina, tyle że wolałbym żeby na nieco większej długości rzep trzymał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi