yamaha Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ali im chodzi o: max 98 db przy 5500 obr/min dla poj 1000 cm3 max 98 db przy chyba 7500 obr/min dla poj 3/4 itd..... nie wierzył bym w te ploty o zamknieciu toru bo zaraz by musieli i zamknąć pobliskie lotnisko ławica(pas startowy obok), czasami wchodząc za szeroko w dużą patelnię trzeba uważać by nie natknąć się na jakiegoś startującego BOEINGA!!! ;) p.s.tyle ile torów w Polsce tyle protestów dot.zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekj Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 ... mieszkańcy pobliskich zabudowań chcą żeby zamknęli tor w Poznaniu bo jest za głośno! To moje pytanie brzmi co było pierwsze ich domy czy tor wyścigowy? Kupili działki za śmieszne pieniądze (bo wiadomo że sąsiadują z torem) a teraz psioczą... tak, to jest groteska...to tak, jak gdybym dziś kupił działkę w pobliżu lotniska lub torów kolejowych, a w przyszłym roku rozpoczął protest z powodu uciążliwego sąsiedztwa :crossy: Mam głęboką nadzieję, że do zamknięcia tego ani żadnego innego toru nie dojdzie (podobne sytuacja w Lublinie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuuuszek Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam, panowie leci ktos moze na tor z okolic Wrocławia badz Jeleniej Góry?? Jak cos to jestem chetny bo sam nie mam przyczepki a motorem to mi sie za bardzo nie usmiecha pozniej wracac. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ja bede lecial z płocka 12 kwietnia mam 250 na tor ale jade i wracam na moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekj Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ja bede lecial z płocka 12 kwietnia mam 250 na tor ale jade i wracam na moto Czy ktoś ma świeże informacje czy zajęcia się odbędą czy zostały dziś odwołane z powodu Żałoby Narodowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekj Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Podobno trening jest odwołany. Rozmawiałem przd paroma minutami z sekretariatem AW i potwierdzili, że zajęcia doszkalające dla amatorów (15:00-18:00) się dziś odbędą. Wszyscy którzy planowali tam wyjazd mogą dlaj się szykować. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Odpowiedź zaczerpnięta "u źródła" NIE JEST TO IMPREZA ROZRYWKOWA WIĘC ODBYWA SIĘ ZGODNIE Z PLANEM " jak dobrze że nie wszystkim w tym kraju od......ło :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEALER Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ...bez sensu zakładać nowy temat, bo pomijając miejsce i wielkość :icon_biggrin: -pod pewnymi względami byłby podobny....mianowicie, czy ktoś orientuje się, czy są w tym roku jakieś treningi/ możliwość wjazdu motocyklem na tor kartingowy (Radom/Lublin ewentualnie Bydgosz)??????? Cytuj 93! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 http://forum.motocyklistow.pl/LUBLINerring...GP--t78109.html Lewa w górze Bracie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEALER Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 (edytowane) http://forum.motocyklistow.pl/LUBLINerring...GP--t78109.html Lewa w górze Bracie :bigrazz: dzięki...!!! Edytowane 12 Kwietnia 2010 przez DEALER Cytuj 93! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 no więc trening się odbył . Było coś z 40 sprzętów więc dało się dobrze polatać (nie licząc syfu na kilku zakrętach ) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 no więc trening się odbył . Było coś z 40 sprzętów więc dało się dobrze polatać (nie licząc syfu na kilku zakrętach ) :biggrin: Oponki dobrze trzymały czy jest jeszcze za chłodno? Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Oponki dobrze trzymały czy jest jeszcze za chłodno? dobrze trzymają (w sumie właśnie na tym treningu swoją zabiłem :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi