BUSH Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Kolesia mogę bez problemu namierzyć (brat w kryminalnej się o to postara)' date=' ale najpierw wyssam z niego tyle kasy ile się da...[/quote'] Straszne, zwlaszcza pierwsza fotka... Kiedy widze tak lezacy motocykl na srodku drogi odrazu na mysl przychodzi mi najgorsze :| 3maj sie Jag, ciesze sie, ze nic Ci nie jest a Duke tak czy inaczej naprawisz ;) Daj znac jak ta sprawa sie skonczyla, mam tylko nadzieje, ze ten dresik sie z tego nie wywinie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Wielkie dzięki za wsparcie psychiczne. Dziękuję też Ukaszowi że tak ofiarnie pomagał oraz Szramerowi i Dominikowi za konsultację w sprawie odzyskiwania swoich należności. W tej chwili napieprza mnie lewy bok i mi napuchła ręka ale poza tym ze zdrowiem git. Dodam jeszcze odnośnie pierwszej fotki, że ja jechałem tym pasem od lewej strony fotki a koleś mi wyjechał z poprzecznej tam gdzie widać tą niebieską L-kę. Po uderzeniu moto się obróciło bokiem a ja przywaliłem łbem w szybę, drugą chyba zbiłem butem bo mam przebłyski świadomości tego jak leciałem, mimo że to były ułamki sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Geez, Jag najwazniejsze ze z toba wszystko ok!Widze ze nie tylko ja fatalnie rozpoczelem sezon :| , dobrze ze wszystko sie skonczylo w miare pomyslnie.Łyse smiecie... brak mi slow ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 8O o zesz kurde :( jak przeczytalem temat tego postu to na poczatku nie uwierzylem, ale pomyslalem chwile ze przeciez juz dawno po 1.04 i mnie troche zmrozilo, ale na szczescie tobie nic strasznego sie nie stalo Duka widze ze nie mocno skasowana, to raczej nie zbyt dlugo zabierze naprawaa to wgniecenie w drzwiach to od tego kopniecia? :( kurde jak ten sezon sie tak zaczyna, to co bedzie pozniej? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Dobrze, ze jestes caly. Moto sie sposklada i bedzie si. Tacy idioci nie powinni chodzic po ziemi. Mam nadzieje, ze dobiora sie kolesiowi do dupy i ostro zabuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 grunt że nic Ci się nie stalojednak ludzie nie są tacy źli dla motocyklistów...przechodnie znaczy się. pozdrawiam wyssaj jak najwięcej z oc :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G_S_F Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 grunt że żyjesz Jag,teraz skożystaj z tego wypadku i maxymalnie pociągnij gościa z kasy,tak jak napisal dominik my wszsyscy za to płacimy ale nie wnikajmy to.Szybkiego powrotu do zdrowia życze ;) tobie i duce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 ja tam mogę swoją część ubezpieczenia przeznaczyć na duka. nie ma problemu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Witam!!!!Co za felerny dzien!!! JA tez dzis lezałem ;) Ale bez wiekrzych strat!!!!!! dobrze ze Tobie sie nic nie stało!!!! Tylko Szkoda tej DUKI na jakiegos Wsiura z Audiolą :( :( Zycze szybkiej naprawy Duki :( Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocco Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Najważniejsze jest Twoje zdrowie i życie,Duke naprawisz,obolałe ciało pare dni będzie o sobie dawało znać.Nie pozwól takim łysym gnojkom w Audi czy Bmce,by im uszło to płazem.Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 wspolczuje...cos ten sezon sie kiepsko zaczyna...wracaj do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Jag jak mi Red na gg powiedział co się stało, to aż mi kwałek sałatki w gardle stanął.....Najważniejsze, że Tobie nie stało się nic, że jestes cały....a takiego chu*a z audi no po prostu bym skopał...zgnoił i wydarł bym z niego tyle kasy ile się da........3ymaj sie z pozdrowieniami BORSUKLES ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 ale koniecznie w kolejnościskopałzgnoiłwydarł kase :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żul Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Jag szybkiego powrotu do zdrowia.pal licho z moto apr zdrowia to uważaj bo najwiekszy ból i objawy przyjdzią za 2-3 dni wiem z własnego dośw, dlatego goń do lekarza najlepiej po skierowanie na rezonans-głowa jest najwazniejsza i tylko jedna -a daj Bóg wszystko będzie dobrze to załatw z lekarzem dobry opis ob - to się przyda do odszodowania w ubezpieczalni.PZDR ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 No właśnie - lekarz to dobry pomysł. Poza sprzetem, ciuchami, jest jeszcze zdrowie!!Leć na obdukcję w te pędy. Najlepiej jeszcze dziś.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi