ghollum Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Haaa... a ja dla odmiany po marudzę :icon_mrgreen: , według mnie temat bez celowy wszystkie soft enduro itp. są dwu osobowe a h.enduro 1 osobowe, to co piszą w dowodach można olać bo co z tego że w dowodzie XR600R będzie "sztuk dwie" jak konstrukcja ramy jest pod jeno dupsko :icon_mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdoch2 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 (edytowane) Haaa... a ja dla odmiany po marudzę :icon_mrgreen: , według mnie temat bez celowy wszystkie soft enduro itp. są dwu osobowe a h.enduro 1 osobowe, to co piszą w dowodach można olać bo co z tego że w dowodzie XR600R będzie "sztuk dwie" jak konstrukcja ramy jest pod jeno dupsko :icon_mrgreen: . A jak rodzina większa to do wyboru jeszcze mamy dobre enduro - WSK (125-175) do 5-6 osób weźmie - np moja stara czwórka (po tacie) miała duży zbiornik - wygodny . Albo dobre przeprawowe enduro- np Dniepra lub inne ruskije motongi z koszem- tam pasażerów wg potrzeb wejdzie. A na poważnie każdy plecak psuje radośc z jazdy, w terenie tym bardziej. No chyba, ze ten sam (żeński oczywiście tylko i wyłacznie) plecak nam w pięknych okolicznościach przyrody "podziękuje" za fajną traskę i zaprosi na "inną przejażdżkę". :biggrin: :icon_razz: :icon_mrgreen: :crossy: Pzdr Edytowane 30 Marca 2010 przez murdoch2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 to już lepszy quad na takie "wycieczki" Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 nie kumacie mojej rozkminy białasy :D nie no na poważnie(żartuje z tym tekstem niech nikt sie nie obraża :D ) to choćby z takiego powodu że chciałym mieć motocykl też do przejeżdzki nad rzeke czy choćby właśnie przewiezienia jakiejś laski i nie mam ochoty płacić 100 czy 150 w razie kontroli policji :D byłem już przy kupnie xr600 ale usłyszałem że 1-osobowa mówie sory ale odpada, nawet jechać na żwirownie sam sie boje (wiadomo wywale sie, czy coś mi sie stanie ani pomocy wezwać ani nic)a takto np na dt80 w trudniejszy teren zawsze jedziemy we 2 po dojechaniu na miejsce jeździmy pojedynczo co x czasu sie zmieniając i już wielokrotnie uświadomiłem sobie jak ważna jest czyjaś pomoc po glebie i nie bede wsadzał swojego ,,security'' na skuter bo nie raz nie dwa dojazdówki do ,,miejscówek do jazdy'' są cięzkie, albo błoto albo woda albo piach albo dziury szkoda niszczyć skuterek tymbardziej że do jazdy po mieście jest fajniejszy niż dt80lc2 i śmiga na powietrze :D nie mam 10 czy 15 osobowej ekipy jeźdzącej moja ekipa to ja i dt80 :D druga sprawa przysłowiowa laska jedziesz ją gdzieś zawieźć, policja, 100 i zastanawiasz sie czy była tej 100 warta (że 100 to pół biedy gorzej że lasce każa iść piechotą :D ) i znam taka sytuacje z autopsji dlatego napisałem (owszem 90% policjantów nie sprawdza ile osób ale zawsze jest 10% na które trafił kumpel a 100 to ponad 20l paliwa czyli przy moim sprzęcie chyba miesiąc jeżdżenia :D ) ponieważ mój wymarzony motocykl zmienia sie z godziny na godzinke więc nie będe spamował w każdym możliwym temacie ile osób zabiera moto tylko stworze sobie listę :D i jak widać nie każdy hard jest 1 osobowy nie każdy lajt jest 2 osobowy :) pozdro i zapraszam do dalszego rozwoju Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdoch2 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 nie kumacie mojej rozkminy białasy :D Kumamy czarnuchu. :biggrin: Lista -taka to teoria, niech sobie jest bo o czymś trzeba pisać. A praktyka. Jak laska lubi moto to coś dla niej wykombinujcie i latać we dwoje. Jak nie lubi, to ją w auto i ...zalezy jak sie wieczór potoczy...zawsze lokal masz (mały bo mały ale wystarczy :wink: ). Jak chcesz sobie dobrze pograndzić w terenie na MOTO to nic nie zastąpi dobrego kumpla, i wtedy można wszedzie razem sie pchać i jest najlepszy fun. Każdy facet musi mieć swoją odskocznie - moto jest do tego idealne. A laski niech siedzą w chacie i czekają pachnące na swych bikerów. OK, koniec off-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 (edytowane) nawet jechać na żwirownie sam sie boje (wiadomo wywale sie, czy coś mi sie stanie ani pomocy wezwać ani nic)a takto np na dt80 w trudniejszy teren zawsze jedziemy we 2 po dojechaniu na miejsce jeździmy pojedynczo co x czasu sie zmieniając i już wielokrotnie uświadomiłem sobie jak ważna jest czyjaś pomoc po glebie To może zainwestuj w hak i przyczepkę, to i większą ekipą "polatacie" :icon_mrgreen: :wink: . Edytowane 31 Marca 2010 przez ghollum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 XL350 2 os DR-Z 400 DR-Z400E 1os DR-Z 400S DR-Z400SM 2 os Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 peugeot xp6 50cc - 2 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi